DASE NB-III U19: Karácsonyi hangulatban voltak a fiúk

A komoly védelmi hibákat elkövető egyetemisták verséggel zárták a Mátészalka elleni találkozójukat.

0

4k_minosegu_kozvetites_a_fociveberol_screenshot_20180611110812_1_original_760x760-1-300x217 DASE NB-III U19: Karácsonyi hangulatban voltak a fiúk

Az előző heti, Sényőtől elszenvedett vereség után a pontszerzés reményében léptek pályára Köstner Tamás tanítványai a Mátészalka ellen. Az első negyedórában nem találtak fogást egymáson a csapatok, kiegyenlített volt a mérkőzés. A 14. percben azonban megszerezték a vezetést a vendégek, de az agrárosok kis idő múlva Komlósi találatával egalizáltak. Erre a gólra szinte azonnal kettővel válaszolt a Mátészalka, élve az ajándékba kapott lehetőségekkel, és kétgólos előnnyel zárták a játékrészt.

Szünet után Éles révén felzárkóztak a hazaiak, de az 55. percben Mondok kiállítása megpecsételte az agráros fiatalok sorsát. Az emberelőnyt kihasználva háromgólos előnyre tett szert a vendégcsapat, de Marozsán gólja életben tartotta az egyenlítési reményeket. A 86. percben viszont a Mátészalka ismét betalált, ezzel le is zárta a mérkőzést.

DASE – Mátészalka: 3:6 (1:3)

DASE: Deák, Szilágyi, Marsa, Gönczör, Makula (Marozsán 65’), Komlósi (Nagy P. 65’), Csukodi (Kovács Á. 59’), Mondok, Jakab (Bojti 59’), Éles, Fülep

Edző: Köstner Tamás

Gólszerzők: Komlósi 27’, Éles 51’, Marozsán 76’

Kiállítva: Mondok 55’

Köstner Tamás: Két azonos képességű csapat találkozóján a Mátészalka jobban kihasználta saját erősségei, valamint a mi gyengeségeinket. Karácsonyi hangulatban voltak a játékosaim, sorra ajándékozták meg az ellenfelet, akik éltek is a lehetőségekkel. A védekezésben elkövetett egyéni hibák, illetve a felelőtlen viselkedés okozta a vereséget, pedig lett volna sanszunk, de nagyon pontatlanok voltunk a támadósorban.  

KZT