DASE U17: A második félidőben beindult a DASE henger

A regionális bajnokság 3. fordulójában fölényes győzelmet aratott a DASE korosztályos együttese a Mátészalka ellen.

0

labdarugas05-1-3-300x225 DASE U17: A második félidőben beindult a DASE henger

A Sényő elleni győzelem után az agráros fiatalok duplázásra készültek, ehhez viszont a Mátészalka ellen kellett begyűjteniük a három pontot. Ennek szellemében kezdték a találkozót, nagy iramot diktáltak az első félidőben, birtokolták a labdát, kapura veszélyesen futballoztak. Sikerült már a 3. percben megszerezniük a vezetést, fölényük bő félórai játék után háromgólos előnyben mutatkozott meg. A játékrész végén szépített ugyan a vendégcsapat, de ezzel minden puskaporukat ellőtték.

Szünet után ott folytatta Kozma László együttese, ahol az elsőt abbahagyta, rákényszerítették akaratukat ellenfelükre, beszorították a Mátészalkát kapuja elé. Az 55. percben elkezdődött a gólgyártás, mire a játékvezető véget vetett a találkozónak, 10 találat állt a DASE neve mögött.

Szép volt srácok!

DASE – Mátészalka: 10:1 (3:1)

DASE: Marczis, Haraszin (Dési 56’), Kelemen, Csikós (Sándor 56’), Fási (Borkó 56’), Seprenyi (Gál 68’), Pató (Szabó E. 68’), Bíró, Szabolcsi, Csukodi (Szilágyi 46’), Bagdi

Edző: Kozma László

Gólszerzők: Csikós 3’, 22’, Szabolcsi 33’, 61’, Fási 55’, Borkó 58’, Seprenyi 65’, Szilágyi 82’, Sándor 85’, Szabó E. 88’

Kozma László: Jól kezdtük a mérkőzést, az első perctől a kezünkbe vettük az irányítást, bár szépen futballoztunk, volt még egy kis bizonytalanság a játékunkban. Háromgólos előnyre tettünk szert, de a játékrész végén kaptunk egy gól, mely kissé megzavart minket. Szünetben rendeztük a sorokat, próbáltam felhívni a srácok figyelmét a hibákra. A második játékrészben is szervezetten, lendületesen és jól játszottunk, domináltunk, fölényünket 10 perc elteltével gólra váltottuk. Néhány helyen változtattam, frissítve a csapatot, mely után beindult a DASE henger, 10 gólig meg sem álltunk. Szebbnél szebb támadások végén gyönyörű gólok születtek, külön öröm volt számomra, hogy egy hónapnyi közös munka után viszont láttam a pályán azokat a szituációkat, amelyeket az edzéseken gyakoroltunk. Gratulálok a csapatnak a szép játékhoz és a fölényes győzelemhez!

KZT