DASE U19: A második félidőben beindult a gépezet

Az agrár korosztályos együttese a Mátészalka otthonában lépett pályára hétközi mérkőzésen.

0

20150313112149_sport-foci-gol-labda-bankracio_642x369_cover-7-300x172 DASE U19: A második félidőben beindult a gépezet

Az első fordulóban, bár kétszer is vezetett, de 2:2-es döntetlent ért el Köstner Tamás csapata az Oros ellen. A keddi mérkőzésen javítottak a fiúk, Mátészalkáról három ponttal a zsebben tértek haza. Már a 7. percben előnybe került együttesünk, amit fél óra játék után megdupláztak. Elég volt viszont két védelmi hiba ahhoz, hogy a hazaiak ledolgozzák hátrányukat. Szünet után már kijött a két csapat közti különbség, nem csak a vezetést vették vissza a fiúk, de szorgalmasan termelték a gólokat, ennek eredményeképp végül 7:2-re megnyerték a találkozót.

Szép volt srácok!

Mátészalka – DASE: 2:7 (2:2)

DASE: Molnár (Magyar 70’), Pandicska, Német, Bojti I., Orosz, Tóth B., Kovács Á. (Fekete58’), Marsa, Kádas, Tóth B. (Medve 58’), Pap A. (Bojti L. 46’)

Edző: Köstner Tamás

Gólszerzők: Kádas 7’, Tóth B. 29’, Német 49’, Orosz 70’, 89’, Fekete 81’, Medve 83’

Köstner Tamás: Az alaposan átalakult Mátészalka ellen nehezen találta fel magát a csapat az első félidőben, bár kétgólos előnyre azért sikerült szert tenni, két védelmi megingást kihasznált ellenfelünk. A második játékrészre pozitív változás állt be a fiúk hozzáállásában, ennek köszönhetően nagyarányú, megérdemelt győzelmet arattunk. Az elkövetkező időszak feladata, megtalálni azokat az eszközöket, megoldásokat, amivel könnyebben fel tudjuk törni a betömörülő, zárt védelmeket.