DASE utánpótlás: Győzelemre készülnek csapataink

Az agrár korosztályos együttesei a Cigánd ellen lépnek pályára a hétvégi fordulóban.

0

20150313112149_sport-foci-gol-labda-bankracio_642x369_cover-8-300x172 DASE utánpótlás: Győzelemre készülnek csapataink

U19

Nagyarányú győzelmet aratott Köstner Tamás együttese a Mátészalka ellen, korosztályos gárdánk 7:2-re múlta felül a hazaiakat. A felállt védelem ellenszerét nehezen találták meg a fiúk, de többször sikerült megbontani a hátsó alakzatot. Csapatunk edzője főleg a második félidei teljesítményt emelte ki értékelésében: „A második játékrészre szerencsére pozitív változás állt be a fiúk hozzáállásában, ennek köszönhetően arattunk nagyarányú, ugyanakkor megérdemelt győzelmet. Az elkövetkezendő időszak feladata megtalálni azokat az eszközöket, megoldásokat, amivel könnyebben fel tudjuk törni egy betömörülő együttes védekezését”.

Szombaton a magabiztos győzelmet szerző Cigándot fogadják, ez is előrevetíti, nem lesz egyszerű dolguk, de a szalkai második félidőben mutatott hozzáállással és játékkal begyűjthetik a három pontot.

DASE – Cigánd

09.14. 12:00       Debreceni Egyetemi Atlétikai Club Sportpálya

U17

Nem sikerült pontot szerezni Kozma László tanítványainak Mátészalkán, 4:0-ra maradtak alul vendéglátóikkal szemben. A hazai pálya erősen lejtett, a bírói tévedések gyakran sújtották csapatunkat, amit a DASE edzője sem hagyott szó nélkül: „A játékvezetés szempontjából is erősen ellenfelünk felé billent a pálya. Az első gólt les helyzet előzte meg, valamint több durva szabálytalanság is szankció nélkül maradt, kiállításokat úsztak meg a hazai játékosok. Mindenesetre az, hogy ilyen eredmény született ahhoz az is kellett, hogy mélyen a tudásunk alatt, lassan és körülményesen fociztunk”.

A következő fordulóban viszont a Cigánd ellen javíthatnak a srácok. A borsodi alakulat a Loki Focisuli 3:2-es legyőzésével hangolódott a szombati mérkőzésre. Hazai pályán az agráros fiatalok az esélyesek, ha az Oros elleni arcát mutatja a csapat, ismét győzelemnek örülhetnek a lefújás után.

DASE – Cigánd

09.14. 10:00       Debreceni Egyetemi Atlétikai Club Sportpálya