DEAC U14: Nagyarányú győzelem domináns futballal

Benczik Zsolt együttese feledtetve a múlt heti vereséget, nagyarányú győzelmet aratott az Oros ellen a regionális bajnokság 3. fordulójában.

0

labdarugas05-1-4-300x225 DEAC U14: Nagyarányú győzelem domináns futballal

Előző héten, visszafogott játékkal nem sikerült pontot szereznie Benczik Zsolt együttesének Karcagon, így abban a reményben léptek pályára vasárnap a fiúk, hogy az Oros ellen megszerzik idei második győzelmüket.

Bátor, támadó futballal kezdtek a hazaiak, melynek a 3. percben meg is lett az eredménye, Kozma révén előnybe került a fekete-fehér alakulat. Az vezetés adott egy magabiztosságot a srácoknak, akik tetszetősen játszottak, látványos akciókat vezettek. Még negyedóra sem telt el a mérkőzésből már három találat állt a DEAC neve mögött. A vendégek jobbára csak védekeztek, próbálták átvészelni a rájuk nehezedő nyomást. Mire a játékvezető véget vetett a játékrésznek, az egyetemisták már öt találatnál jártak. Fordulás után, a nagy előny birtokában visszavett a tempóból az egyetemi gárda, de így is kézben tartották a mérkőzést, góljaik számát még hárommal megtoldva, végül 8:0-ra megnyerték a találkozót.

Szép volt srácok!

DEAC – Oros: 8:0 (5:0)

DEAC: Sándor, Terdik M., Kozma (Szűcs 54’), Hidegkuti, Gáll (Hermann 54’), Balogh O. (Grecskó 41’), Tedik J., Pál, Osztotics (Tóth B. 54’), Botos (Huszti 41’), Rácz (Ficsor 54’)

Edző: Benczik Zsolt

Gólszerzők: Kozma 3’, 38’, Osztotics 10’, Rácz 12’, Botos 24’, 29’, Hidegkuti 45’, Tóth B. 70’

Benczik Zsolt: Ezen a találkozón sokkal jobb felfogásban futballoztunk, mint előző héten. Már az első percekben megszereztük büntetőből a vezetést, mely után magunkhoz ragadtuk az irányítást, melyet ki sem engedtünk a kezünkből a félidő végéig. Szépen felépített támadásokat vezettünk, szereztünk 5 gólt, nagyon elégedett voltam a látottakkal. A második félidőben már nem tudtunk annyira dominálni, mint az elsőben, a nagy meleg is hatással volt a teljesítményünkre, de így is tudtuk növelni az előnyünket. Gratulálok a játékosoknak!

KZT