DEAC U15: HATékonyak voltak a fiatalok

Balla Imre tanítványai a Tiszaújváros vendégeként hatgólos győzelmet arattak, ennek köszönhetően vezetik a bajnoki tabellát.

0

labdarugas05-3-300x225 DEAC U15: HATékonyak voltak a fiatalok

Egyetemi fiataljaink hamar elkezdték a gólgyártást, már az 5. percben Tóth S. találatával jelezték, aki egyébként mesterhármast ért el, hogy három ponttal akarnak visszatérni Debrecenbe. Végig fölényben futballoztak, irányították a játékot, birtokolták a labdát, beszorították ellenfelüket a kapujuk elé. Többször sikerült megbontaniuk a hazai védelmet, helyzeteket dolgoztak ki, ezekből még ötöt értékesítettek.

Csapatunk a játék minden elemében jobb volt a Tiszaújvárosnál, ilyen arányban is megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

Szép volt srácok!

Tiszaújváros – DEAC: 0:6 (0:2)

DEAC: Ratku, Kozma (Komádi 41’), Sándor, Tóth S., Kopjári, Pál (Tóth B. 41’), Béke, Virág (Balogh 53’), Farkas (Szikszai 41’), Almási, Szathmári

Edző: Balla Imre

Gólszerzők: Tóth S. 5’, 59’, 74’, Béke 17’, Kopjári 72’, Tóth B. 78’

Balla Imre: A mérkőzés elejétől irányítottuk a játékot, fölényben futballoztuk, korán megszereztük a vezetést. Ellenfelünk szinte csak védekezett, néha durva szabálytalanságokkal próbáltak megállítani minket, amiket a játékvezető nem vett észre. Ez sem akadályozott meg minket, hogy növeljük előnyünket, akár nagyobb arányban is nyerhettünk volna, ha jobban koncentrálunk a befejezéseknél. Elégedett vagyok a mutatott játékkal, megyünk tovább előre. Gratulálok srácok!