DEAC U15: Rangadót nyertek a fiúk

A Balmazújváros legyőzésével egyetemi csapatunk hat forduló után is megőrizte bajnoki veretlenségét.

0

unnamed-1-1-300x225 DEAC U15: Rangadót nyertek a fiúk

Jó iramú, színvonalas mérkőzést játszottak a csapatok, mindkét gárda a három pont begyűjtését tűzte ki célul. Béke Tamás révén a DEAC került előnybe a 9. percben, aki negyedóra múlva duplázott, így kétgólos előnnyel vonulhattak az öltözőbe Balla Imre tanítványai. Szünet után Tóth Sándor megszerezte csapatunk harmadik találatát, ezzel lényegében el is dőlt a találkozó, de a hazaiak nem adták fel, a 68. percben szépíteni tudtak. A mérkőzés végéig az eredmény már nem változott, zsinórban hatodik mérkőzését nyerte meg a korosztályos egyetemi alakulat.

Szép volt srácok!

Balmazújváros – DEAC: 1:3 (0:2)

DEAC: Ratku, Tóth B., Komádi (Kopjári 52’), Béke, Sándor, Tóth Cs. (Farkas 59’), Almási, Rajna, Virág (Kassai 70’), Szikszai, Tóth S.

Edző: Balla Imre

Gólszerzők: Béke 9’, 26’, Tóth S. 58’

Balla Imre: Előzetesen nagyon nehéz mérkőzésre számítottam, ez be is igazolódott a 80 perc során. Egy végig nagy iramú találkozón sikerült begyűjtenünk a három pontot a bajnokság egyik legjobb csapata ellen. Sok ilyen mérkőzésre lenne szükség, ez segítené igazán a játékosok fejlődését. Gratulálok a csapatnak, szép volt srácok!