Dicséretet érdemlő bajnoki bronzérem

Az Olasz Focisuli U16-os lánycsapata, megnyervén utolsó mérkőzését, a harmadik helyen zárta a bajnokságot.

0

20210516_123248-300x146 Dicséretet érdemlő bajnoki bronzérem

Az egyik legfontosabb, egyben legnehezebb mérkőzésére készült az Olasz Focisuli Leány U-16 HNP Észak-Keleti csoportjában szereplő csapata. Vasárnap a 2. helyen álló Várdával találkozott a debreceni hölgykoszorú, mely összecsapásnak nagy volt a tétje. Ahhoz, hogy bajnoki bronzérmet ünnepelhessenek a cívisvárosi lányok, be kellett gyűjteniük a három pontot, mely nem tűnt könnyű feladatnak. Ezt a terhet azonban elbírták, egymásért, a csapatért küzdve 2:1-re legyőzték a szabolcsiakat, és a dobogó harmadik helyén zárták az idei bajnokságot.

A mérkőzés kezdete előtt, volt edzőjük, Szabó László előtt egy fekete szívecskét a kezükre festve tisztelegtek, ezzel is erősítve a csapat összetartást.

Az ifjú hölgyek túlteljesítették a szezonkezdet előtt megfogalmazott célt, ugyanis első nagypályás idényük végén, az ötödik helyen szerettek volna végezni. A lányok viszont első nagypályás idényükben felvették a versenyt a zömmel két évvel idősebb játékosokkal rendelkező csapatokkal, melynek köszönhetően bajnoki bronzérmet ünnepelhettek.

Szép volt lányok, gratulálunk!

Az Olasz Focisuli U16-os lánycsapata, 8-2-4-es mérleggel, a harmadik helyen zárta a 2020-2021-es bajnokságot. 45 alkalommal vették be ellenfeleik kapuját, és 29 gól.t kaptak. A csapat legeredményesebb játékosa, a 10 találatot szerző Szalai Gyöngyvér.

Bajnokságban szerepelt lányok névsora:

BÁNSÁGI HANNA, BERECZKI RÓZA, CSUKA FRUZSINA, DEME PANNA, FECSÓ ZINA, FERENCZ PETRA, KAKUK LILLA, KECZÁN FRUZSINA, KOCSÁR ESZTER, MÁTÉ BOGLÁRKA, MAZURKA DÓRA, SOLYMOSI NIKOLETT, SZABÓ CSENGE, SZALAY GYÖNGYVÉR, TÓTH BOGLÁRKA, VÁRADI MÁRIA, VARGA BORI

Edző: Harcsa Csaba

KZT