DLA: A lányok Újvárosba, a fiúk Győrbe látogatnak

Három korosztályos csapatunk idegenben lép pályára a hétközi fordulóban.

0

42-1-300x189 DLA: A lányok Újvárosba, a fiúk Győrbe látogatnak

U15

Németi János együttesének meg lehet a lehetősége, hogy lépéselőnybe kerüljön a második helyért vívott küzdelemben riválisaitól. Ehhez a 14. helyen álló Győrt kell legyőzniük, ami nem tűnik nehéz feladatnak. De egy csapatot sem szabad lenézni, ellenük is a maximum teljesítményre lesz szükség, könnyelműsködés nem fér bele, mert az könnyen megbosszulhatja magát. Ha az őszi mérkőzésüket vesszük alapul, a hétgólos debreceni siker, több mint biztató. A csapatnak azt kell játszania, amit tud és meg lesz a győzelem.

ETO FC Győr – DVSC-DLA

05.16. – 13:000     ETO Stadion

U14

Fikker Ferenc tanítványai szintén az ETO ellen lépnek pályára szerdán. A mérkőzés tétje, győzelem esetén visszavehetik a táblázaton a harmadik helyet. Ősszel magabiztos játékkal sikerült megverni a győrieket, azzal az eredménnyel most is kiegyeznénk. Az ETO jelenleg a 11. helyen áll, eddig 15 alkalommal szenvedtek vereséget, remélhetőleg ez a szám a mérkőzés után egyel nőni fog.

ETO FC Győr – DVSC-DLA

05.16 – 13:00        ETO Stadion

Lány U19

A Balmazújváros vendége lesz Szegedi Szabolcs gárdája a hétközi fordulóban. A csapat nagy formában van, mérkőzésről mérkőzésre nagy gólarányú győzelmeket arat. A lányok tele vannak önbizalommal és feljebb szeretnének kerülni a harmadik helyről. A 9. Újváros ellen csak a szerzett gólok száma lehet kérdéses.

Balmazújváros – DVSC-DLA

05.16. – 17:00       Balmazújvárosi Városi Stadion