DLA: DVTK és a Vasas ellen lépnek pályára

Az U19-es csapatunk a Honvéd otthonába látogat a hétvégi fordulóban.

0

46-300x196 DLA: DVTK és a Vasas ellen lépnek pályára

U19

Előző héten megnyerte a keleti rangadót Szatmári Csaba együttese, a DVTK otthonából hozták el a három pontot. Szombaton újabb rangadó következik, ezúttal a 3. helyen álló, csapatunktól két pont lemaradásban lévő Honvéd lesz az ellenfél. Ha a statisztikákat böngésszük, szinte mindenben megegyezik a két gárda, nagyon minimális a különbség. Egy hónapja találkoztak utoljára egymással, akkor Debrecenben megosztoztak a pontokon, a másik két mérkőzés pedig 1:1-re áll. Remélhetőleg, bár nem lesz könnyű, a negyedik párharcot ismét akadémistáink nyerik. Erre akkor van esélyük, ha azt, amit tudnak, a pályán is érvényre juttatják.

Honvéd MFA – DVSC-DLA

03.16. 12:00           Honvéd MFA Utánpótlás Központ

U17

Joó Zsolt gárdája a borsodi megyeszékhelyre látogat a hétvégi fordulóban, a DVTK otthonában lépnek pályára. A vendéglátók nem túl acélosak az idei bajnokságban, hiszen az utolsó helyen állnak, igaz, együttesünktől csak három pontnyi távolságra vannak. Zsinórban két döntetlent értek el srácaink az előző fordulókban, apránként gyűjtögetik a pontokat, így kicsit eltávolodtak a veszélyzónától, de kellenek a győzelmek, hogy felzárkózzanak a középmezőnyhöz. A Puskás ellen bebizonyították akadémistáink, hogy képesek egész magas szinten focizni, azt a játékot és formát kell hétvégén is elővenni, akkor három ponttal térhetnek haza.

DVTK – DVSC-DLA

03.16. 11:00          DVTK Edzőközpont

U16

Sándor Csaba tanítványai vereséggel zárták az előző fordulót, a Győr elvitte a pontokat Debrecenből. Hétvégén szintén a DVTK otthonában fognak pályára lépni, akik jelenleg a 7. kiesést jelentő helyen állnak a táblázaton. Idén kétszer már sikerült legyőzni a borsodi gárdát, reméljük, a triplázás is összejön. Erre képesek is a fiúk, de az ETO elleni teljesítménynél több kell, arra a szervezettségre és fegyelmezett futballra lesz szükség, mint a Puskás ellen.

DVTK – DVSC-DLA

03.16. 11:00          DVTK Edzőközpont

U15

Négygólos vereséggel zárta az előző fordulót Szűcs János gárdája a Puskás Akadémia vendégeként. Egy négyperces rövidzárlat következtében a felcsútiak háromszor vették be a kapujukat, ebből már nem tudtak felállni. Szombaton a 13. helyen álló Vasas ellen lehet javítani, akiket ősszel simán, magabiztos játékkal győztek le (4:0). Remélhetőleg a srácok túl tudták magukat tenni az előző heti sokkon és bebizonyítják a pályán, amit egyébként is tudunk, hogy sokkal jobbak, az ominózus meccs csak egy botlás volt. Fontos, hogy az egyéni hibákat minimalizálják, csapatként pedig szervezettek, egységesek legyenek. Hazai pályán nem is lehet más cél, mint megszerezni a három pontot.

DVSC-DLA – Vasas KA

03.16. 13:00            Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

U14

Garamvölgyi Péter tanítványainak szintén nem sikerült jól a felcsúti túra, bár végig partiban voltak a Puskással, mégis vereséget szenvedtek. A rögzített játékhelyzeteket rosszul reagálták le, ezekből kapták a gólokat. Hétvégén ismét egy nehéz mérkőzés vár aranycsapatunkra, a 3. helyen álló Vasast fogadják, akiktől ősszel minimális különbséggel kaptak ki Angyalföldön. A srácok többször bizonyították már, mentálisan nagyon erősek, mindig fel tudtak állni egy vereség után, hatalmas a bizonyítási vágy bennük, akaraterőben és elszántságban nem szenvednek hiányt. Nem lesz egyszerű megszerezni a pontokat, de képesek rá, a tudás és a játékintelligencia meg van hozzá.

DVSC-DLA – Vasas KA

03.16. 11:00         Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont