DLA: DVTK-ra hangolva

Korosztályos csapataink, a Diósgyőr együtteseivel csapnak össze a hétvégi fordulóban, az U19 pedig Győrben lép pályára.

0

33-300x186 DLA: DVTK-ra hangolva

U19

Szatmári Csaba srácai remek szezont produkálnak, eddigi 10 találkozójukból hetet megnyertek, az éllovas MTK mögött, azonos pontszámmal a 2. helyen állnak. Hétvégi ellenfelükről mindez nem mondható el, akik az utolsó előttiek, az előző fordulóban is nagyarányú vereséget szenvedtek. Bár Győrben lesz a mérkőzés, egyértelműen csapatunk az esélyes a győzelemre, ha azt a játékot nyújtják, amit eddig, a siker se marad el.

ETO FC Győr – DVSC-DLA

11.10. 13:00           ETO Stadion

U17

Hosszú idő után újra győzelemnek örülhetett Joó Zsolt csapata, az előző fordulóban Győrből tértek haza három ponttal. Remélhetőleg, ez adott egy kellő önbizalmat a srácoknak, és szombaton is tovább gyarapítják pontjaik számát. Ellenfelük, a Diósgyőr a 6. helyen áll, nagy verést kaptak utolsó mérkőzésükön a Honvédtól. Csapatunk játéka javuló tendenciát mutat, helyzetkihasználásban is hatékonyabbak, minden esélyük meglesz, hogy megnyerjék az összecsapást és felzárkózzanak a középmezőnyhöz.

DVSC-DLA – DVTK

11.10. 11:00           Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

U16

Egy szép veretlenségi széria szakadt meg az előző héten, Sándor Csaba fiai egy erőltetett menet zárásaként szenvedtek vereséget a Győrtől. Szombaton új sorozatot kezdhetnek, ennek első állomása a DVTK elleni mérkőzés lesz, ami nem lehetetlen küldetés, hiszen a miskolciak az utolsó helyen állnak, mindössze hat ponttal. Remélhetőleg akadémistáink kipihenték a sorozatmeccseket (egy hét alatt három mérkőzés), és újra azt a játékot tudják produkálni, amit megszoktunk tőlük.

DVSC-DLA – DVTK

11.10. 13:00           Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

U15

Szépen gyűjtögeti a pontokat Szűcs János együttese, legutóbb a Békéscsaba ellen hármat szereztek és elkezdtek zárkózni a középmezőnyhöz. Fokozatosan javul a játékuk, még a helyzetkihasználásban kellene hatékonyabbnak lenniük. Szombati ellenfelük a 9. helyen áll, 4 győzelem, 1 döntetlen és 6 vereség a mérlegük, meglehetősen sok gólt kaptak (26), ez jelzi, könnyen zavarba lehet hozni a hátsó alakzatukat. Ezt ki kellene használni, pontosabbnak kell lenni a befejezéseknél, akkor a győzelem se marad el, ami azt jelentené, a két gárda helyet cserélne egymással a táblázaton.

DVTK – DVSC-DLA

11.10. 11:00           Diósgyőri Futball és Atlétikai Stadion

U14

Garamvölgyi Péter tanítványai győzelemmel zárták az előző fordulót, a Békéscsaba ellen nyertek 3:0-ra, a 4. helyről várják a DVTK elleni mérkőzést. A Diósgyőr szerdán elmaradt találkozóját pótolta, szintén a Csabát győzték le. Nézve a statisztikájukat, a védelmük sebezhetőnek tűnik, 11 forduló alatt 22 gólt kaptak, míg a mieink csak hatot. Csapatunk hétről-hétre stabil, jó játékot nyújt, jó formában vannak, elszántan, nagy akarattal futballoznak a srácok, most is esélyesek a három pont megszerzésére.

DVTK – DVSC-DLA

11.10. 11:00           Diósgyőri Futball és Atlétikai Stadion