DLA: Fradi elleni rangadók hétvégén

Minden korosztályos csapatunk pályára lép szombaton.

0

28-300x182 DLA: Fradi elleni rangadók hétvégén

U19

Szatmári Csaba együttese a harmadik helyről várja a hétvégi mérkőzést, ellenfele a jelenleg kieső zónában lévő ETO csapata lesz. Míg a mieink négy találkozójukból hármat megnyertek, a győriek háromból csak egyszer tudták megszerezni a három pontot. Hazai pályán egyértelműen akadémistáink az esélyesek, ha ki tudják javítani az MTK elleni mérkőzésen előforduló hibákat, játékban azt nyújtják, amit tudnak, nem lehet gond.

DVSC-DLA – ETO FC Győr

10.13. 13:00           Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

U17

Fradi – Loki mérkőzés ebben a korcsoportban is rangadónak számít, álljon bárhol a tabellán a két együttes, bár most azonos pozícióban vannak, a DLA 7., míg a zöld-fehérek a 8. helyen állnak Joó Zsolt tanítványai eddig nem túl jó mérleggel rendelkeznek, öt mérkőzésükből négyszer hagyták el vesztesen a pályát. A játékkal nincs is gond, a helyzetkihasználással van inkább probléma, ha ezen tudnak javítani, pontokkal térhetnek haza a Népligetből.

Ferencváros – DVSC-DLA

10.13. 12:00           Ferencvárosi TC Népligeti Sportcentrum

U16

Sándor Csaba fiaira szintén rangadó vár, ők is a Ferencvárossal mérkőznek meg a hétvégi fordulóban. Csapatunk megszerezte első győzelmét utolsó mérkőzésén, a DVTK ellen sikerült begyűjteniük a három pontot, de a Fradi is győzelemmel zárt, ők az ETO-t verték meg. Akadémistáinknál érzékelhető a javuló forma, egyre jobban összeáll a társaság, ha azt a teljesítményt tudják nyújtani a mérkőzésen, amire képesek, minden esélyük meg lesz rá, hogy megnyerjék a találkozót.

Ferencváros – DVSC-DLA

10.13. 12:00           Ferencvárosi TC Népligeti Sportcentrum

U15

Bőven van mit javítania Németi János csapatának, hiszen eddigi öt mérkőzésükön csak három pontot sikerült szerezniük. A srácoknak elő kell venniük a góllövő csukájukat, helyzetkihasználásban javítani, stabilizálni a védelmet. A mezőnyben jól játszanak, a befejezésekkel vannak gondok, annál, amit jelenlegi helyezésük mutat, sokkal jobb teljesítményre képesek. Koncentráltan, fegyelmezetten kell játszani, akkor meg lesz a győzelem, ami adhat egy nagy adag önbizalmat a játékosoknak.

Kaposvár – DVSC-DLA

10.13. 10:00           Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia Sporttelep

U14

Mindössze két pont választja el a két csapatot egymástól, a Kaposvár szerzett eddig többet, igaz, ők egy mérkőzéssel többet játszottak. Garamvölgyi Péter gárdája az előző fordulóban kiváló játékkal győzte le a Videoton együttesét, most nem lesz egyszerű dolguk, mivel a Kaposvár sem rendelkezik rossz mutatókkal. Ha csapatunk a saját játékát tudja nyújtani, ami egy szemre is tetszetős futball, akkor ismét három ponttal gazdagodhat.

Kaposvár – DVSC-DLA

10.13. 10:00           Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia Sporttelep

U13

Úgymond városi rangadó vár Fikker Ferenc együttesére, hiszen az OFS Balmazújvárosban játssza hazai mérkőzéseit, mégis debreceninek számít. Mindkét csapat azonos ponttal rendelkezik, és ott van a dobogón, az eddigi hat fordulóban öt győzelmet szerezve. A kapott gólok számában is megegyeznek (6-6), viszont akadémistáink hatékonyabbak, eddig 40 találatnál járnak, míg ellenfelük 29-nél. Ez igazi erőfelmérő lesz, a pillanatnyi forma dönthet a pontok sorsáról.

DVSC-DLA – BFC Olasz Focisuli

10.13. 09:30           Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

U12

Szűcs János srácai szárnyalnak a bajnokságban, hat mérkőzésükből hatot fölényesen megnyertek, a mezőnyben a legtöbb gólt szerezték (39) és legkevesebbet kapták (3). Hétvégi ellenfelük, az Olasz Focisuli az eddigi fordulókban háromszor győzött, kétszer döntetlenre végeztek és egy vereséget szenvedtek, az ötödik helyen állnak a táblázaton. Jó mérkőzésre lehet számítani, itt is, mint a másik korosztálynál, a pillanatnyi forma dönthet.

DVSC-DLA – BFC Olasz Focisuli

10.13. 09:30           Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont