DLA: Idegenben lépnek pályára csapataink

A Debreceni Labdarúgó Akadémia korosztályos együttesei Felcsútra, a fővárosba és Szombathelyre utaznak.

0

34-300x199 DLA: Idegenben lépnek pályára csapataink

Szalánczi Tamás gárdája az egy hellyel és négy ponttal előttük álló Puskás Akadémia otthonában szerezhetik meg idei első győzelmüket.

U17-es csapatunk szombathelyi túrája elmarad, mivel Sándor Csaba gárdája betegségek miatt elég foghíjas, így nem tudnak kiállni a mérkőzésre. A találkozót később pótolják.

Remek formában várja a hétvégi mérkőzést Szűcs János csapata, akik szintén Szombathelyen lépnek pályára hétvégén. Az Illés Akadémia ellen folytathatják jó szereplésüket, amire minden esélyük meg is lesz, látva idei jó teljesítményüket.

Nagyarányú győzelemmel kezdték a tavaszi szezont Garamvölgyi Péter tanítványai, előző héten egy ötöst gurítottak az MTK-nak. A Népligetben duplázhatják meg idei pontjaik számát a következő fordulóban. A 12. helyen álló Ferencváros otthonában jó eséllyel győztesen fogják elhagyni a pályát.

Nem vár könnyű mérkőzés Joó Zsolt együttesére, szombaton a 2. helyen álló Ferencváros otthonában lépnek pályára. A pontszerzéshez bravúr kellene, a Népligetben nem is lehet más a cél, mint a tisztességes helytállás.

U19

Puskás Akadémia – DVSC-DLA

02.29. 13:00           Puskás Akadémia Pancho Aréna

U17

Illés Akadémia – DVSC-DLA (Elhalasztva)

02.29. 12:00           Szombathelyi Illés Akadémia Sporttelep

U16

Illés Akadémia – DVSC-DLA

02.29. 10:00           Szombathelyi Illés Akadémia Sporttelep

U15

Ferencváros – DVSC-DLA

02.29. 12:00           Ferencvárosi TC Népligeti Sportcentrum

U14

Ferencváros – DVSC-DLA

02.29. 12:00           Ferencvárosi TC Népligeti Sportcentrum