DLA leány U16: Győzelem nászajándékba

A Debreceni Labdarúgó Akadémia leánycsapata kiütéses győzelemmel zárta a Kecskemét elleni találkozót.

0

Kecskeméti-LC-KTE-SI-DLA-2020.09.27-1-300x225 DLA leány U16: Győzelem nászajándékba

Nagyon készültek a Kecskemét elleni találkozóra a lányok, nem csak a három pontot akarták begyűjteni, hanem edzőjüknek is kedveskedni szerettek volna. Takács Tamás pénteken megnősült és győzelmet szerettek volna átadni az ifjú párnak nászajándékba.

A mérkőzés már az első percekben lényegében eldőlt, Szondi Zsófi kétszer vette be a Kecskemét kapuját. Bő félóra után már megduplázták találataik számát, négygólos előnnyel vonultak szünetre. Fordulás után Kis Anett percei következtek, zsinórban három találatot jegyezhetett, de Fodó Karolina sem akart Luca és Anett mögött lemaradni, ő is mesterhármassal segítette övéi győzelmét. A gólszüretből Porcellán Petra és Hardon Rita is kivette a maga részét, így a mérkőzés végén 12 találat állt a DLA neve mögött. Gyönyörű nászajándék!

Szép volt lányok!

A Debreceni Sportélet kollektívája gratulál az ifjú párnak, sok boldogságot kívánunk Takács Tamásnak és párjának!

Kecskemét – DLA: 0:12 (0:4)

DLA: Szondi Zsófia, Porcellán Petra, Csukás Anna (Kis Anett 41’), Borsi Lili, Hardon Rita, Simon Luca, Elek Kincső, Horváth Alexa, Fodó Karolina, Király Kíra, Mocsári Nikolett

Edző: Takács Tamás

Gólszerzők: Simon Luca 1’, 14’, 63’, Fodó Karolina 21’, 73’, 76’, Rigó Viktória 35’ (öngól), Kis Anett 42’, 55’, 62’, Porcellán Petra 64’, Hardon Rita 68’

Takács Tamás: A talaj és az egymással való kommunikáció néha zavart keltett a csapatban, de a szerzett találatok száma, és az, hogy megőriztük kapunkat a góltól, dicséri a játékosok teljesítményét. Gratulálok a lányoknak, köszönöm nekik a fegyelmezett játékot, és azt, hogy ismét velük lehettem. A Kecskemét együttesének sok sikert kívánok a folytatásban.

Szeretném még megköszönni, hogy csapataim nagy meglepetéssel készültek a pénteki esküvőmre. Nagyon megható volt látni, hogy minden játékosom megjelent a nagy napon, köztük a DASE felnőtt csapatának tagjai is. Boldog vagyok, hogy velük élhettem meg ezt a csodás perceket, a gyönyörű pénteki napot.

KZT