DLA leány U16: Magabiztos játékkal gyűjtötték be a három pontot

Az első fordulóból elhalasztott mérkőzését pótolta a Kazincbarcika ellen Takács Tamás együttese hétvégén.

0

DLA-K.-Kazincbarcika-SC-2020.09.13-300x225 DLA leány U16: Magabiztos játékkal gyűjtötték be a három pontot

Szervezetten, fegyelmezetten futballoztak a lányok, birtokolták a labdát, szépen építgették támadásaikat. A 9. percben vezetett akció végén Fodó Zsófi megszerezte a vezetést a DLA számára, majd nem sokra rá duplázott. Már ebben a félidőben szerették volna lezárni a mérkőzést Takács Tamás tanítványai, ezért nem vettek vissza a tempóból, melynek a 27. percben Simon Luca révén a harmadik gól lett az eredménye. Szünet után sem állt le a debreceni hölgykoszorú, felszabadultan futballoztak, élvezték a játékot. Porcellán Petra és Mocsári Nikolett is feliratkozott a gólszerzők közé, lényegében már a 49. percben minden lényegi kérdés eldőlt. A vendégek erejéből egy szépítő találatra futotta, de ez semmit nem von le a siker értékéből.

Szép volt lányok!

DLA – Kazincbarcika: 5:1 (3:0)

DLA: Szondi Zsófia, Porcellán Petra, Csukás Anna, Borsi Lili, Hardon Rita, Fodó Karolina, Elek Kincső, Simon Luca, Horváth Alexa, Király Kíra, Mocsári Nikolett

Edző: Takács Tamás

Gólszerzők: Fodó Karolina 9’, 17’, Simon Luca 27’, Porcellán Petra 43’, Hardon Rita 49’

Takács Tamás: Jól játszottak a lányok, egy percig sem volt kétségem afelől, hogy ezt a mérkőzést ne nyernénk meg. Elégedett voltam a hozzáállással, szinte semmi dolgom nem volt az oldalvonalnál, csak néhány instrukciót adtam a játékosoknak, a csapat maximálisan betartotta, amit kértem. Gratulálok a lányoknak, külön Simon Luca nagy góljához, illetve Fodó Karolina első találataihoz. Sok sikert kívánok a Kazincbarcika csapatának a folytatásban.

KZT