DLA U15: A jó játék eredményességgel párosult

Korosztályos együttesünk a Vasas otthonában lépett pályára és megérdemelt győzelmet aratott.

0

u15-300x203 DLA U15: A jó játék eredményességgel párosult

Az első negyedórában még kiegyenlített volt a játék, majd Garamvölgyi Péter tanítványai fokozatosan átvették a játék irányítását. Birtokolták a labdát, szépen felépített támadásokat vezettek, de a védekezésről sem feledkeztek meg. A 37. percben megszületett a várva várt vezető gól, Takács Bence talált be a Vasas kapujába, ezzel beállította a félidei eredményt. Szünet után hamar megduplázta előnyét akadémiai csapatunk, Cibla Flórián volt eredményes a 46. percben. Ebben a játékrészben is uralták a játékot a srácaink, a biztos vezetés tudatában felszabadultan futballoztak. Batai Tamás a 66. percben pedig bebiztosította a debreceni győzelmet.

Korosztályos együttesünk minden szempontból megérdemelten nyerte meg a mérkőzést, feledtetve ezzel a múlt heti kisiklást, a jó játék eredményességgel párosult.

Szép volt srácok!

Vasas KA – DVSC-DLA: 0:3 (0:1)

DVSC-DLA: Erdélyi, Karakas (Bucsák 74’), Kokovai, Szabó (Mikuljuk 64’), Vaskó, Horváth-Gaudi, Bóta, Szakács (Jaczkó 70’), Takács, Batai, Cibla (Csikós 74’)

Edző: Garamvölgyi Péter

Gólszerzők: Takács 37’, Cibla 46’, Batai 66’

Garamvölgyi Péter: Az előző fordulóban becsúszott vereség után, mutatva a játékosok elszántságát és akarnokságát, a heti edzéseken még nagyobb erőbedobással dolgoztak, tanultak a hibákból. Ez nagy mentális erőről tett tanúbizonyságot, koncentráltan végezték a feladatokat, ami meg is meglátszódott a Vasas elleni mérkőzésen. Egy jól felkészített, stílusos futballt játszó ellenfél otthonából sikerült elhoznunk a három pontot. Az első 15-20 percet leszámítva végig kontrolláltuk a mérkőzést, helyzeteket tudtunk kialakítani, amiket jó százalékban értékesítettünk. Azzal, hogy teljesítményünk eredménnyel párosult, fel tudtuk tenni az I-re a pontot. A játékosok felszabadultan, taktikusan futballoztak, élvezték a játékot. Úgy gondolom, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, gratulálok a játékosoknak, le a kalappal előttük, ahogy az egész hetet végigdolgozták, és ahogy ezen a találkozón teljesítettek. Nyilván most kiélvezzük a siker ízét, amit az előző két fordulóban is megérdemeltünk volna, de hétfőtől új feladat vár ránk, készülünk a Kecskemét elleni hazai találkozóra.