DLA U15: Egy gólra néggyel válaszoltak a fiúk

Garamvölgyi Péter csapata hátrányból fordítva, magabiztos győzelmet aratott a Videoton otthonában.

0

u15-300x207 DLA U15: Egy gólra néggyel válaszoltak a fiúk

Az első félidőben egyik csapat sem tudott másik fölé kerekedni, jobbára mezőnyben folyt a játék, helyzetek egyik oldalon sem adódtak. A 25. percben egy balszerencsés góllal viszont hátrányba került csapatunk. Ez akadémistáink játékában minőségi változást hozott, fokozatosan fölénybe kerültek, érett az egyenlítő találat, de a félidő végéig nem sikerült gólt szerezniük. A második játékrészben már nem tudták a hazaiak feltartóztatni Garamvölgyi Péter fiait, előbb Batai egalizált, majd öt perc múlva Takács előnyhöz juttatta akadémistáinkat. A góloknak nem ért véget, a 66. percben Batai duplázott, Kokovai pedig nem sokkal később pontot tett a mérkőzés végére.

Szép volt srácok!

Videoton – DVSC-DLA: 1:4 (1:0)

DVSC-DLA: Erélyi, Mikuljuk (Bucsák 71’), Kokovai, Szabó, Vaskó, Horváth-Gaudi, Bóta, Cibla (Doktor 60’), Takács (Csikós 71’), Batai, Karakas (Jaczkó 71)

Edző: Garamvölgyi Péter

Gólszerzők: Batai 53’, 66’, Takács 58’, Kokovai 71’)

Garamvölgyi Péter: Az első félidőben nem nagyon találtuk a játék ritmusát, az átütőerő sem volt meg bennünk. Kiegyenlített volt a játék, egymás hibáiból éltek a csapatok, a kapuk nem kerültek veszélybe. Egy balszerencsés mozdulat következtében hátrányba kerültünk, amit viszont sikerült magunk javára fordítani, a gyerekek még jobban akarták a győzelmet. Szünet után már teljes mértékben uralni tudtuk a mérkőzést, jó pozícióban és helyeken szereztünk labdákat. Nagyon veszélyes támadásokat vezettünk, helyzeteket dolgoztunk ki és négyet értékesítettünk. A második félidei, ránk jellemző játékunkkal, teljes mértékben rászolgáltunk a három pontra. Gratulálok a játékosoknak, kellemes pihenést kívánok mindenkinek hétvégére, hétfőn pedig folytatjuk a megkezdett munkát.