DLA U16: Első győzelmét ünnepelheti csapatunk

A hétvégi fordulóban Szombathelyen gyűjtötte be megérdemelten első három pontját akadémiai együttesünk.

0

u16-300x199 DLA U16: Első győzelmét ünnepelheti csapatunk

Nagyon érett már Szűcs János gárdájának a győzelem, eddig minden ellenfelükkel partiban voltak, hiába az élmezőnyben található csapatok ellen játszottak, de egy kicsi mindig hiányzott. Most meg volt az a plusz, ami kellett a győzelemhez, jól játszottak a fiúk, az első félidőben kétszer is betaláltak az Illés kapujába. Több lehetőségük is volt még a gólszerzésre, de ezeket nem sikerült kihasználni. A legfontosabb viszont az, hogy meg van az első győzelem, ez pedig lökést adhat a folytatásban.

Szép volt srácok!

Illés Akadémia – DVSC-DLA: 0:2 (0:2)

DVSC-DLA: Lisztes, Fábián, Székelyhidi (Pinczés 72’), Lénárt, Tóth B., Karmacsi, Nagy R., Kovács (Harcsa 79’), Vadász, Hegedűs (Bajusz 46’), Lázók (Vajda 68’)

Edző: Szűcs János

Gólszerzők: Lázók 1’, Tóth B. 36’

Szűcs János: Jól kezdtük a mérkőzést, már az első percben megszereztük a vezetést, jól futballoztunk, többször ellenfelünk védelme mögé tudtunk kerülni, több lehetőségünk volt, hogy növeljük előnyünket, a befejezések viszont nem voltak pontosak. Húsz perc után kiegyenlítettebbé vált a játék, de a második gól után megnyugodtunk, stabilak voltunk, nagyon jól mentünk át védekezésből támadásba. Teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, ha kicsit pontosabbak vagyunk, nagyobb arányú is lehetett volna a győzelmünk. Gratulálok a csapatnak!