DLA U16: Hosszabbítás utolsó percében maradt pont nélkül csapatunk

Hiába játszott jobban, dolgozott ki több lehetőséget korosztályos együttesünk, mint a Ferencváros, nem sikerült zsinórban negyedik győzelmüket megszerezni.

0

18-300x207 DLA U16: Hosszabbítás utolsó percében maradt pont nélkül csapatunk

Jól játszottak Szűcs János tanítványai az első félidőben, veszélyes támadásokat vezettek, stabilan védekeztek, a Ferencváros minden próbálkozását meghiúsították. Vadász Sándor góljának köszönhetően előnnyel vonulhattak szünetre. A mérkőzés képe szünet után sem változott, de csapatunkon a mérkőzés hajrájában a fáradtság jelei mutatkoztak. Ez nem is csoda, hiszen egy hét alatt harmadjára léptek pályára. A vendégek a 80. percben egyenlítettek, de Karmacsi Rihárd ismét előnyhöz juttatta akadémistáinkat. Az utolsó percekben viszont két pontrúgásból fordított a Fradi és megnyerte a találkozót.

DVSC-DLA – Ferencváros: 2:3 1:0)

DVSC-DLA: Lisztes, Fábián, Lénárt, Tóth B. (Harcsa 78’), Karmacsi, Lázók (Bajusz 46’), Vajda, Nagy R., Kovács (Pinczés 66’), Sipos (Hegedűs 46’), Vadász (Virág 80’)

Edző: Szűcs János

Gólszerzők: Vadász 36’, Karmacsi 84’

Szűcs János: Egy héten belül a harmadik mérkőzésünket játszottuk, ami a második félidő közepétől éreztette hatását. Nem tudtunk már maximálisan koncentrálni, voltak játékosok, akik nem tudtak olyan tempóban futballozni, mint amire képesek. Ettől függetlenül jól játszottunk az első félidőben, ellenfelünknek említésre méltó helyzete nem volt. Sikerült megszereznünk a vezetést, szünet előtt volt egy ziccerünk, sajnos a befejezés nem sikerült. A második félidőben kiegyenlített a Ferencváros, pedig előtte előttünk adódott egy hatalmas lehetőség, ha értékesítjük, le is zárhattuk volna a mérkőzést. Az ellentámadásból viszont betalált ellenfelünk. Meg tudtunk újulni, ismét megszereztük a vezetést, de két pontrúgásból fordított a Ferencváros. Ez azért bosszantó, mert szinte helyzetük sem volt a 90 perc alatt, nekünk pedig több komoly lehetőségünk adódott. Nagyon sajnálom a fiúkat, mert sokat tettek azért, hogy ismét győztesen hagyjuk el a pályát, ami bennük volt, azt mindet kihozták magukból. Sajnos helyzeteinkkel nem jól sáfárkodunk, ez megmutatkozott az előző mérkőzéseinken is, ezen mindenképpen javítanunk kell. Három meccsen nem kaptunk gólt, azt, hogy most hármat is kaptunk, a fáradtság és a dekoncentráltság számlájára írom.