DLA U16: Kétgólos győzelemmel zárták az évet

Szűcs János együttese a Győrt fogadta a szezonbúcsúztatón Pallagon.

0

37-300x204 DLA U16: Kétgólos győzelemmel zárták az évet

Akadémistáink azzal az eltökélt szándékkal léptek pályára az év utolsó bajnokiján, hogy győzelemmel biztosítják be őszi harmadik helyüket. Ennek szellemében futballoztak, az első félidőben többször teremtettek veszélyes szituációkat a győri kapu előtt. Fölényük a 26. percben érett góllá Kokovai Csongor révén. A második játékrészben bátrabban kezdtek játszani a vendégek, támadásépítésekkel próbálkoztak, de a debreceni védelem minden kísérletet meghiúsított. Pinczés Krisztián egy szépen felépített támadás végén bebiztosította akadémistáink győzelmét.

Szép volt srácok!

DVSC-DLA – ETO FC Győr: 2:0 (1:0)

DVSC-DLA: Lisztes (Engedi 86’), Karmacsi, Kokovai (Takács 86’), Lénárt, Sipos, Tóth B., Székelyhidi, Lázók (Bajusz 66’), Nagy R., Pinczés Virág 86’), Hegedűs (Harcsa 80’)

Edző: Szűcs János

Gólszerzők: Kokovai 26’, Pinczés 54’

Szűcs János: Mint az elmúlt mérkőzéseken, most is több játékost nélkülöznöm kellett sérülések miatt, de mindenképp győzni akartunk. Úgy szerettük volna lezárni ezt a félévet, hogy mindhárom pontot megszerezzük. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, már az első percekben egy óriási helyzetünk volt, sajnos nem sikerült gólra váltanunk. Irányítottuk a játékot, mi birtokoltuk a labdát, továbbra is megvoltak a helyzeteink. Sikerült egy szépen felépített támadás végén megszerezni a vezetést, így előnnyel vonulhattunk szünetre. A második félidőben a Győr kicsit nagyobb energiákat mozgósított, de kapunkra nem jelentettek veszélyt. Ebben a játékrészben is nálunk volt a labda, jól játszottunk, bár sok lehetőségünk nem volt a gólszerzésre, de egy szép akció végén növeltük az előnyünket és megnyertük a mérkőzést. Végig jó hozzáállással, nagy akarattal futballoztunk, megérdemelten szereztük meg a három pontot. Féléves teljesítményünkkel, illetve mai játékunkkal megérdemelten zártuk a harmadik helyen az őszi szezont. Gratulálok az egész csapatnak az eredményes, jó játékhoz!