DLA U17: A Honvéd elvitte a pontokat

Sándor Csaba együttese a még veretlen kispesti gárda ellen lépett pályára a bajnokság 8. fordulójában.

0

53-300x191 DLA U17: A Honvéd elvitte a pontokat

Az várható volt, hogy a bajnoki cím első számú várományosa ellen nem lesz könnyű dolguk akadémistáinknak, ez be is bizonyosodott a 90 perc során. A nyolc korosztályos válogatottal rendelkező Honvéddal szemben viszont a fiúk nem játszottak alárendelt szerepet, de a vendégek a védelmi megingásokat szigorúan megbüntették. Eredmény szempontjából lehetett volna jóval szorosabb a vége, mivel nem kevés helyzetet hagytak ki a debreceni srácok. A mutatott játék biztató, a végeredménnyel viszont nem lehetünk elégedettek.

DVSC-DLA – Honvéd MFA: 1:5 (0:3)

DVSC-DLA: Ecsegi, Baranyai (Papp K. 75’), Lipcsei, Perevuznik, Fűzfői, Sustyák, Zahuczky, Bényei (Kovács 52’), Mak (Gyulai 46’), Farkas (Kertész 82’), Jánovszki

Edző: Sándor Csaba

Gólszerző: Sustyák 72’

Sándor Csaba: Véleményem szerint a végeredmény nem tükrözi híven a mutatott játékot, igaz, kaptunk öt gólt, amik megelőzhetőek lettek volna jobb helyezkedéssel, de nem focizott le minket a Honvéd. Nekünk is voltak lehetőségeink, hogy több gólt szereztünk, sajnos kimaradtak a lehetőségek, a kapufa is ellenfelünket segítette. Egy jó iramú mérkőzést játszottunk, ami nagyon jól szolgálta a fiatalok fejlődését, ugyan úgy, mint az eddigi hét találkozó. A fiúk próbáltak mindent megtenni a jó eredmény érdekében, de a bajnokaspiráns kihasználta hibáinkat. A jövő heti első edzésen átbeszéljük, kielemezzük ezt a mérkőzést, folytatjuk a munkát, lesz egy hosszabb szünet, javítjuk a hibákat, próbálunk minél jobban felkészülünk a Ferencváros elleni találkozóra.