Döntetlen és győzelem az edzőmérkőzésen

A DVSC labdarúgócsapata két edzőmérkőzésen lépett pályára a Kisvárda otthonában.

0

01_kisv_masodik_-300x157 Döntetlen és győzelem az edzőmérkőzésenFotó: Halmai Balázs / DVSC

Két hónap szünet után ismét érezhették a mérkőzés adta izgalmakat a Loki játékosai, a Várkerti Stadionban két edzőmérkőzésen lépett pályára a piros-fehér alakulat.

Az első, 11 órakor kezdődő mérkőzésen a Nagy S. – Habovda, Kinyik, Pávkovics, Ferenczi – Bódi, Csősz, Kusnyír, Varga – Szécsi, Adenji összeállítású csapatot küldte pályára Vitelki Zoltán.

Az első pertől kezdve támadó felfogásban játszott a Vasutas, Bódiék birtokolták többet a labdát, míg a Kisvárda inkább kontrákra rendezkedett be. Több lehetőség is volt debreceni oldalon a gólszerzésre, de csak a 79. percben sikerült betalálni. Varga Kevin vezette rá a hazai védőkre a labdát, majd a tizenhatoshoz érve a mögé kerülő Ferenczit kiugratta, aki okosan benézett és a középen berobbanó Szécsinek továbbította a labdát, aki a védőjét magáról lerázva mattolta Dombót. Az előnyt viszont nem sikerült megtartani, az utolsó percben a csereként beállt Khymich 15 méterről vette be Nagy Sándor kapuját.

A mérkőzés tudósítása az alábbi linken olvasható:

https://www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/online-kozvetites-kisvarda-dvsc

A második találkozón a Kosicky – Damásdi, Szatmári, Baráth, Barna – Kundrák, Bereczki, Szabó B., Trujic – Garba, Kerekes tizenegy kezdett.

Jó iramban zajlott a mérkőzés, többnyire a hazaiak térfelén pattogott a labda, több ígéretes lehetőség adódott csapatunk előtt, gólt viszont egy szöglet utáni kavarodás végén a Kisvárda szerzett. A 75. percben sikerült egyenlíteni: Trujic vitte le a labdát a bal szélen, és pontos, lapos centerezésére Kundrák érkezett a hosszú saroknál, majd gurított okosan a kapuba. A mérkőzés hajrájában (86’) fordított a DVSC: Egy gyors mélységi indítás után 15 méterről középről lövi ki kapásból Trujic a hosszú sarkot. Ez a találat egyben a győzelmet is jelentette a debreceni gárda számára.

A találkozó második félidejében Lakatos Benjámin, Szabó Árpád és Kovács Róbert is pályára lépett.

A mérkőzésről szóló tudósítás az alábbi linkre kattintva érhető el:

https://www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/online-kozvetites-kisvarda-dvsc-masodik-meccs