Döntetlennel kezdte a kis Loki a bajnokságot

A DVSC harmadosztályban szereplő fiókcsapata a bajnokság nyitófordulójában a keleti rivális, Diósgyőr otthonában lépett pályára.

0

dsc_0144_custom_-300x200 Döntetlennel kezdte a kis Loki a bajnokságotFotó: Halmai Balázs/DVSC

Szatmári Csaba együttese jelentős átalakuláson ment keresztül, a keretbe több U19-es játékos került fel a nyáron. Az NB-III nyitányán fiatal csapatunk a rutinos játékosokkal felálló Diósgyőr otthonába látogatott. Az első félidő enyhe hazai fölénnyel telt, de a debreceniek alaposan megszervezték védekezésüket. A vendégek is próbálkoztak támadások építésével, de komoly helyzetet nem sikerült kialakítaniuk. Szünet után kiegyenlítetté vált a játék, egyre bátrabban futballoztak Talpallóék, ráadásul a kis Loki fiatal játékosa megszerezhette volna a szezon első gólját, de a hazai védők az utolsó pillanatban tisztáztak. A labdát viszont egyik csapat sem tudta túljuttatni a gólvonalon, így döntetlennel zárult a találkozó. A mérkőzés összképét tekintve, igazságos eredmény született.

NB-III 1. forduló

DVTK-II. – DVSC-II.: 0:0

DVSC-II.: Nagy S. – Tordai, Kovács R., Pelles, Bene – Talpalló (Bökönyi), Gellén, Sárosi, Juhász (Szabó Á.) – Nikitscher, Sármány (Sármány)

Vezetőedző: Szatmári Csaba

Szatmári Csaba: Egy küzdelmes, kik-ki mérkőzésen vagyunk túl, melyen véleményem szerint reális eredmény született. Igaz, az első félidőben valamivel jobban játszott ellenfelünk, de fordulás után kiegyenlített lett a játék, sőt, előttünk adódott nagyobb gólszerzési lehetőség. A jelentősen átalakult, fiatal csapatunk jól vizsgázott a nyitófordulóban, természetesen vannak még hibák, tökéletesíteni kell a játékunkat, ezek javítása lesz a feladatunk a folytatásban.