Döntetlennel zárt a Loki Törökországban

A szerb első osztályú pontvadászat harmadik helyezettje, a Topolya ellen vívta második csütörtöki felkészülési mérkőzését a DVSC a törökországi edzőtáborban.

0

DSC_6281-1536x864-1-300x166 Döntetlennel zárt a Loki TörökországbanFotó: dvsc.hu

A jó erőkből álló vetélytárs elleni meccs amolyan főpróba volt a jövő hét szombati, ZTE elleni bajnoki rajt előtt.

A találkozó elején, a 4. percben Dzsudzsák Balázs próbálkozott távolról, de nem talált kaput. A 8. minutumban már védenie kellett Ilicnek csapatkapitányunk lövése után, de fogta a labdát. Kiegyenlített volt a játék képe, az első negyedórában keresték egymáson a fogást a csapatok. Óriási helyzetek nem alakultak ki, mindkét gárda koncentráltan futballozott. Aztán a topolyaiak belehibáztak… A 31. percben ugyanis egy védelmi bakit kihasználva megszerezte a vezetést a Loki, egy rossz passzt lefülelve Sós Bence közelről guríthatott az üres kapuba (1-0). A találat után a debreceniek játszottak jobban, néha szemre is tetszetős támadásokat vezettek, de az eredmény már nem változott a szünetig.

A második játékrész próbált erősíteni a Topolya, az 58. percben sikerült is egyenlítenie, Megyeri Balázs bravúros védése után Vukic használt ki egy ziccert (1-1). A gól után ismét kiegyenlítetté vált a játék, élesedett a küzdelem, mindkét gárda produkált veszélyes támadásokat.

A hajrá kezdetétől aztán inkább a Loki dominált, határozottan mezőnyfölénybe került, azonban nem született még egy találat, maradt a döntetlen. Csapatunk pénteken hazatér Törökországból, és itthon folytatja a felkészülést.

Felkészülési mérkőzés

DVSC – Topolya: 1-1 (1-0)

DVSC: Megyeri – Kusnyír, Lagator, Deslandes, Ferenczi – Manrique, Varga J. – Szécsi, Dzsudzsák (Baráth, 89.), Sós – Babunski

Vezetőedző: Srdjan Blagojevic

Topolya: V. Ilic – Stojkovic, Petrovic, Antonic, Cvetinovic, Stojic, Radin, Djakovac, L. Ilic, Jovanovic, Ratkov

Cserék: Filipovic, Cvetkovic, Krstic, Tomanovic, Calusic, Krpic, Kuveljic, Rashid, Colic, Milosavic, Vukic, Szőke

Vezetőedző: Zarko Lazetic

Gólszerzők: Sós 31′ illetve Vukic 58′