DSC-SI: A Karcag ellen folytatnák a pontgyűjtést

A Sportiskola két korosztályos együttese a Karcagot fogadja a harmadik forduló szombati játéknapján.

0

IMG_1846-1-300x200 DSC-SI: A Karcag ellen folytatnák a pontgyűjtéstFotó: Rizán Zsolt

U19

Selyem Nándor együttese két győzelemmel kezdte az idei szezont, kiütéses győzelmet arattak a tavalyi bajnok Várda ellen, előző héten pedig a városi rivális otthonából hozták el a három pontot. A győztes derbi után természetesen dicsérte játékosait a Sportiskola edzője: „Jól játszottak a fiúk, végig nagy akarattal futballoztak, mindenki odatette magát”. A győzelemnek köszönhetően, jobb gólkülönbséggel vezeti korosztályos csapatunk a táblázatot.

Szombaton az egy ponttal rendelkező, 11. helyen álló Karcagot fogadják a debreceni fiatalok. A vendégek 3:1-es vereséget szenvedtek a FILO-tól, a Mezőkövesd ellen pedig 3:3-as döntetlent értek el. Azzal a játékkal, amit csapatunk az előző két fordulóban mutatott, megszerezhetik zsinórban harmadik győzelmüket.

DSC-SI – Karcag

09.14. 12:00           Debreceni Sportcentrum Stadion

U17

A városi derbin gólokban gazdag mérkőzésen szerezte meg a három pontot Jankovics Sándor csapata az előző fordulóban, ezzel javították a Várda elleni vereséget. A mérkőzés után a DSC-SI nem csak saját játékosait, az ellenfelet is dicsérte: „A DEAC nem adta olcsón a bőrét, felvállalta a nyílt játékot, felváltva estek a gólok, amiből mi jöttünk ki jobban. Minden elismerésem minkét csapatnak a bátor támadójátékhoz, ennek eredménye volt, hogy egy színvonalas mérkőzést játszottunk”.

Hétvégén a két vereséggel rendelkező, nulla pontos Karcag ellen lépnek pályára a fiúk, azzal a teljesítménnyel, amit a DEAC ellen nyújtottak, javítva a technikai hibákat, minden esélyük meg lesz arra, hogy megduplázzák pontjaik számát.

DSC-SI – Karcag

09.14. 10:00           Debreceni Sportcentrum Stadion