DSC-SI: Az U17-es korosztályra vár nehéz mérkőzés

A sportiskola két csapata a Karcag, míg másik két együttese a Sényő ellen lép pályára hétvégén.

0

DSC-SI-U-15-ös-korosztály-010-1-300x225 DSC-SI: Az U17-es korosztályra vár nehéz mérkőzés

U19

Az idei bajnokságban először tudta legyőzni a sportiskolásokat a Várda, igaz, ehhez nagyon komoly bírói segítség is kellett, erősen lejtett a hazai pálya. A hat külföldivel a keretében felálló nyírségiek dolgát megkönnyítette, hogy Selyem Nádor foghíjas csapattal tudott elutazni a találkozóra, mondhatni cserék nélkül játszottak, ráadásul a játékvezető még kiállítással is sújtotta a debrecenieket. Hétvégén könnyebb mérkőzés vár a fiúkra, a kiesőhelyen lévő Karcagot fogadják, mivel már a bajnoki ezüstérmet bebiztosították, minden teher nélkül léphetnek pályára. Felszabadultan kell játszani, és itthon tartani a három pontot.

DSC-SI – Karcag

05.25. 10:00           Debreceni Sportcentrum Stadion

U17

Jankovics Sándor együttese is a Várdával csapott össze az előző fordulóban és az öt külföldivel felálló szabolcsiaktól vereséget szenvedtek, amihez a játékvezetői ténykedés is erősen közrejátszott. Hétvégén szintén a Karcag ellen lépnek pályára, de nehezebb dolguk lesz, mint az idősebb korosztálynak, hiszen ellenfelük a harmadik helyet foglalj el a tabellán. Párharcuk döntetlenre áll, egymás otthonából elvitték a pontokat a csapatok, remélhetőleg, most mindhárom itthon marad.

DSC-SI – Karcag

05.25. 12:00           Debreceni Sportcentrum Stadion

U15

Hiába vezetett Szabó János együttese a Sárréti ellen, nagyarányú vereséget szenvedtek az előző fordulóban. Hétvégén, a sereghajtó Sényő otthonában javíthatnak a fiúk, igazán tétje nincs a találkozónak, minden teher nélkül játszhatnak. Márciusban 18 alkalommal vették be a házigazdák kapuját, ha koncentráltan futballoznak, most is csak a szerzett gólok száma lehet kérdéses.

Sényő – DSC-SI

05.25. 12:00           Sényő Sportpálya

U14

A legfiatalabb korosztály is vereséget szenvedett a Sárrétitől egy hete, és mint az idősebbek, szintén az utolsó helyen álló Sényő ellen lépnek pályára szombat délelőtt. Nem szabad, hogy gondot okozzon a fiúknak a három pont begyűjtése, ebben a bajnoki évben mindkét mérkőzésüket könnyedén behúzták, összesen 21 gólt rúgtak a Sényőnek.

Sényő – DSC-SI

05.25. 10:00           Sényő Sportpálya