DSC-SI Megye II: Sallai duplázott, idegenben nyert a Sportcentrum

A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola felnőttcsapata ezúttal Nádudvarról hozta el a három pontot.

0

a_foci_is_megvaltozhat_screenshot_20181024114123_1_original_560x313_cover-300x168 DSC-SI Megye II: Sallai duplázott, idegenben nyert a Sportcentrum

A Hajdú-Bihar megyei másodosztályú bajnokság rájátszásában a DSC idegenben lépett pályára, s tovább menetel a feljutásért vívott harcban.

Selyem Nándor alakulata visszaszerezte az első helyet a playoffban, miután háromgólos győzelmet aratott idegenben. A debreceniek úgy készültek, hogyha nyernek, akkor újra feljutó helyre kerülnek a tabellán. Az első félidőben rendívül szervezett játékot mutattak a vendégek, Sallai Csaba előbb a tizenegyedik, majd néhány perccel a félidő vége előtt a negyvenegyedik minutumban is betalált, így a szünetre kétgólos Sportcentrum előnnyel vonulhattak a felek. A fordulást követően fizikális játék folyt a mezőnyben, a játékvezető ötször is felmutatta a sárga kártyát. Az előny birtokában visszaálltak a debreceniek, de mégy így is növelni tudták előnyüket, s a hetvennyolcadik percben Fecskovics Norbert állította be a háromgólos különbséget, így idegenben rúgott triplájával 3-0-ra nyert a Debreceni Sportcentrum.

Nádudvari SE – DSC-SI 0–3 (0–2)

DSC-SI: Lukács, Farkas (Fecskovics 57’), Bégányi, Kovács, Olajos (Pór 87’), Sallai (Bóni 80’), Osváth, Somogyi, Demeter, Buglyó (Cserei 69’), Dobi

Vezetőedző: Selyem Nándor

Gólszerzők: Sallai 11’, 41’, Feskovics 78’

Selyem Nándor: A mérkőzésre úgy készültünk, hogy ha megnyerjük, akkor újra feljutó helyre kerülhetünk. Az első félidőben szervezett és élvezhető játékot mutattunk be, ami kétgólos előnnyel is párosult. Szünet után visszafogottabb teljesítményt nyújtottunk, de még így is növelni tudtuk az előnyünket. A jövő héten újabb rangadó vár ránk, ha ezt sikerrel tudnánk venni, közelebb kerülhetünk a célunkhoz. Várunk mindenkit szeretettel az Oláh Gábor utcai stadionba.

U.Á.