DSC-SI U14: A gólpárbajból csapatunk jött ki jobban

Gólokban gazdag, fordulatos mérkőzésen szerezte meg a három pontot Szabó János együttese Nagyecseden.

0

images-300x168 DSC-SI U14: A gólpárbajból csapatunk jött ki jobban

A még nyeretlen Nagyecsed eléggé feladta a leckét csapatunk számára, nem adták olcsón a bőrüket. Az első félidőben háromszor is vezettek a sportiskolások, de kétszer egyenlítettek a hazaiak. Szünet után ráadásul megfordították az állást, de előnyüket nem tudták megtartani, a kék-sárgák kétszer is bevették a kapujukat és elhozták a három pontot Nagyecsed otthonából.

Szép volt srácok!

Puskás Nagyecsed – DSC-SI: 4:5 (2:3)

DSC-SI: Jóga (Lovász 41’), Kalmár, Vietorisz, Varga R., Kerezsi, Szemán, Czakó, Dihen, Lázár (Nyírkos 61’), Varga Z., Pintér

Edző: Szabó János

Gólszerzők: Kalmár 21’, Szemán 31’, Vietorisz 34’, Varga Z. 66’, Varga R. 71’

Szabó János: Az eredeti, 12 órás kezdés helyett technikai ok miatt félórás csúszással tudtuk elkezdeni a mérkőzést. Késve érkeztünk Nagyecsedre, a buszban öltöztünk, a bemelegítésre sem jutott elég idő. Ennek ellenére gólveszélyesen játszottunk, de rengeteg helyzetet kihagytunk, védekezésben viszont buta hibákat vétettünk, ellenfelünk gyors támadóit nehezen tudtuk tartani. Hiába kerültünk többször előnybe, szinte azonnal érkezett a válasz, de egygólos vezetéssel zártuk a játékrészt. Amit szünetben megbeszéltünk az öltözőben, annak teljesen az ellenkezőjét láttam viszont a folytatásban. A Nagyecsed fordítani tudott, szerencsére viszont volt annyi erőtartalékunk, hogy a magunk javára sikerült eldönteni a mérkőzést. Sokkal simábban is nyerhettünk volna, ha jobban sáfárkodunk helyzeteinkkel, de magunknak tettük nehézzé a meccset. Végül sikerült begyűjtenünk a három pontot, amihez gratulálok a csapatnak!