DSC-SI U14: Egy félidő alatt eldőlt, kiütéses győzelem lett a vége

Szinte a találkozó minden pillanatában a debreceniek akarata érvényesült, a DSI összesen 16 gólt rámolt be a HSE csapatának.

0

1c5b1aa3386eeb2c21d633f04e2ddfbe-300x200 DSC-SI U14: Egy félidő alatt eldőlt, kiütéses győzelem lett a vége

A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola U14-es csapata szombaton Hajdúszoboszlóra utazott, miután előző héten a Nyírbátort kilenc góllal győzték le, ezúttal is sok lőtt találatban reménykedtek a srácok. Takács András együttese esélyesebbnek számított, ugyanis az ellenfél az előző két fordulóban nagy arányú vereséget szenvedett.

A debreceni gárda remekül kezdte a mérkőzést, Fehér Erik már a 6. percben eredményes volt, de néhány minutummal később Salánki és Bicsák is betalált. Pörögtek az események, hamarosan egy védelmi megingást követően a játékvezető büntetőt ítélt az ellenfélnek, amelyet magabiztosan értékesített a hajdúszoboszlói támadó. Összességében mégis egy macska-egér párharcot láthattunk, a kék-sárgák saját rendszere szerint futballozhattak, jó gyakorlásnak számított ez a találkozó. Még a félidő előtt Tóth is eredményes tudott lenni, de Kicsák is jól élt a ziccerrel, míg Fehér mesterhármasig jutott, így gyakorlatilag a három pont sorsa is eldőlt.

A szünet után a HSE ismét értékesített egy tizenegyest, de utána a nagy mezőnyfölényben lévő sportiskolások bőven éltek a lehetőségeikkel. Rendesen kiszakadt a gólzsák, a 49. percben Kicsák is mesterhármas-király lett, de Márton Balázs és a csereként beálló Tuss is a másik kapuba juttatta a játékszert. A végére már szinte több debreceni labdazsonglőr lőtt gólt, mint aki nem, Tuss is eljutott az álomszerű hármasig, de Nagy Attila és Szász Attila is kiválóan célzott.

Az eredmény magáért beszél, a DSC-SI U14-es csapata tovább robog a bajnokságban, reméljük ez a lendület még sokáig kitart. Csak így tovább!

MLSZ Regionális U14 Alap Észak-Kelet, 3. forduló

Magyar Mélyépítő HSE – DSC-SI 2–16 (2–7)

DSC-SI: Dán – Márton, Fehér, Veres, Kicsák, Kozák (Keczán 55’), Salánki, Tóth R. (Tuss 46’), Nagy A., Szász, Lengyel (Karap 46’)

Edző: Takács András

Gólszerzők: Fehér 6’, 37’, 39’, 58’, 69’, Salánki 10’, Kicsák 12’, 33’, 49’, Tóth R. 19’, Márton 52’, Tuss 56’, 61’, 78’, Nagy A. 65’, Szász 70’

Takács András: Igazából ekkora különbség volt a két együttes között. Végig mezőnyfölényben játszottunk, szerencsére minden csapatrész jól működött, megérdemelt győzelmet arattunk. Nagy örömmel tölt el, hogy ilyen jól teljesítettünk, gratulálok a fiúknak az újabb három ponthoz.

T.H.