DSC-SI U15: Gólnélküli döntetlen a városi rivális otthonában

A Debreceni Honvéd vendégeként lépett pályára a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola csapata szombaton a regionális bajnokság soron következő fordulójában.

0

foci-6-300x171 DSC-SI U15: Gólnélküli döntetlen a városi rivális otthonában

A DSI a tabella hetedik helyét foglalta el, míg az Olasz Focisuli a nyolcadik helyről vágott neki a huszonhatodik fordulónak. A felek novemberi összecsapásán 3-2-es Sportiskola győzelem született, most azonban az időjárás rányomta a bélyegét a játék minőségére. Szombat délelőtt heves zivatar áztatta a pallagi Bestrong pályát, a párás időjárás nyomán egyik fél sem tudott kombinatív futballt játszani. Az első félidőben kétszer is változtatott összeállításán Szabó János, de nem sikerült meggyőző mezőnyfölényt kialakítania a Sportiskola csapatának. Az első játékrész végén 0-0-s állásnál fordultak a felek, s a második félidőben sem született találat, így a debreceni derbi gólnélküli döntetlennel ért véget.

Debreceni Honvéd SE – DSC-SI 0-0 (0-0)

DSC-SI: Jóga, Kalmár, Vietorisz, Havasi, Varga, Kerezsi, Szemán (Bácsi 25’), Czakó, Keczán (Bokor 41’), Házi, Lázár

Edző: Szabó János

Szabó János: Csalódott voltam a csapat játékát illetően. Nem láttam nyomát az előző fordulókban mutatott támadó játéknak. Bízom benne, hogy a következő mérkőzésen eredményesebben tudjuk kihasználni az adódó lehetőségeinket. Az ellenfél a védekezésre helyezte a hangsúlyt, így nehezen kerültünk helyzetbe, s ha sikerült is, sajnos nem tudtuk gólra váltani őket.

U.Á.