DSC-SI U15: A rövidzárlat megbosszulta magát

A sportiskolások már a meccs elején kétgólos hátrányba kerültek, így végig futottak az eredmény után. A csapatból Pataki és Pecséri is gólt lőtt, de a debreceniek a helyzetekkel mégsem sáfárkodtak elég jól.

0

IMG_20210425_095308_264-628x420-300x201 DSC-SI U15: A rövidzárlat megbosszulta magát

A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola U15-ös csapata szombaton Sényőn vendégszerepelt. Miután a debreceniek egy önbizalomnövelő győzelemmel kezdték a bajnokságot, nagy reményekkel vágtak neki az első idegenben megvívott mérkőzésnek is.

Sajnos nagyon rosszul indult a cívisvárosi ifjak számára a találkozó, ugyanis a Sényő már a kezdőrúgás után előnyhöz jutott. A helyzetünk a 12. percben még nehezebb lett, ugyanis a csapatok között ekkor már kettő volt a különbség. Az álmos kezdés után feleszméltek a debreceniek, Pataki Bence egy gyorsan elvégzett szögletrúgás után szépített, ám két minutummal később egy sényői játékos ismét betalált. Futottunk tehát az eredmény után, de elöl a ziccereket nem sikerült értékesíteni, ez pedig a szokásos módon megbosszulta magát.

Mivel a szünetig már nem módosult az állás, a DSI játékosainak a pontszerzés érdekében a második félidőben kellett volna ledolgozni a kétgólos hátrányt. Kerek Balázs tanítványai bármennyire is küzdöttek, az ellenféltől az 51. percben megint gólt kaptunk. Sok idő volt még hátra, a Sportiskola ráadásul egyre tetszetősebb játékkal rukkolt elő, de már csak Pecséri Máté talált az ellenfél hálójába.

A DSC-SI U15-ös együttesének tehát nem sikerült az idegenbeli bemutatkozás, a csapat végül 4–2-es arányú vereséget szenvedett.

MLSZ Regionális U15 Észak-Kelet, 2. forduló

Sényő-Carnifex FC – DSC-SI 4–2 (3–1)

DSC-SI: Lukács – Nádasdi, Pataki, Tóth B. (Pósalaki 41’), Kovács D., Kalapos (Kovács J. 71’), Szalontai (Hosszú 71’), Gulyás, Pecséri, Kiss I., Keszler

Edző: Kerek Balázs

Gólszerzők: Pataki 31’, Pecséri 84’

Kerek Balázs: Mi fociztunk, de ők nyertek. Amíg nem használjuk ki eléggé az ajtó-ablak ziccereinket és 20 percnyi előnyt adunk az ellenfélnek, addig a sport törvénye szerint ez megbosszulja magát. Próbáltuk a saját játékunkat megvalósítani, de felültünk az adok-kapok futballra. A srácok küzdöttek a végéig, ezért nagy dicséret jár nekik, de jövő héten hazai pályán remélem javítunk.

T.H.