DSC-SI U17: A Karcag ellen is begyűjtötték a három pontot

Jankovics Sándor együttese végig vezetve nyert hazai pályán a hétvégi forduló szombati játéknapján.

0

IMG_2361-300x200 DSC-SI U17: A Karcag ellen is begyűjtötték a három pontotFotó: Rizán Zsolt

Jól indult a mérkőzés, szinte a középkezdés után Nagy Gergő megszerezte a sportiskolások vezető találatát. Ebben a periódusban lendületesen, szervezetten futballoztak a fiúk, viszont 15 perc után kapkodóvá vált a játék, sok volt a hiba, egyre jobban fölénybe került a Karcag, ez pedig egyenlítést eredményezett. Szerencsére Nagy Gergő ismét betalált, így debreceni előnnyel zárult ez a játékrész. Szünet után próbáltak Jankovics Sándor tanítványai nyomást helyezni ellenfelükre, Tóth Máté révén sikerült növelni az előnyüket. A Karcag kontrákból veszélyeztetett, egyik gyors ellentámadásukat góllal fejezték be. Öt perc múlva Udvarhelyi Barna visszaállította a kétgólos különbséget, amit már meg is őriztek a kék-sárgák a mérkőzés végéig.

Szép volt srácok!

DSC-SI – Karcag: 4:2 (2:1)

DSC-SI: Meszesán, Dihen, Udvarhelyi, Németh, Zsoldos (Tóth M. 55’), Papp P. (Zsombik 46’), Borsi, Nagy G., Zubora, Bacsa, Rizán

Edző: Jankovics Sándor

Gólszerzők: Nagy G. 2’, 42’, Tóth M. 69’, Udvarhelyi 80’

Jankovics Sándor: Egy nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, a Karcag erős ellenfélnek bizonyult, nem sokat változott előző évhez képest a keretük. Jó iramban kezdtünk, hamar megszereztük a vezetést, viszont negyedórányi játék után egyre több hibát vétettünk, fölénybe is került ellenfelünk. Nagy problémáink voltak, hogy gyors játékosaikat semlegesítsük. Szünetben egy kis fejmosásban részesítettem a fiúkat, felhívtam a hibákra a figyelmüket. Szünet után szervezettebben játszottunk, megpróbáltunk ellenfelünk védelme mögé kerülni, átlövésekkel kísérletezni. A Karcag kontrái viszont életveszélyesek voltak, sikerült is egy gólra felzárkózniuk. Szerencsére egyik helyzetünket sikerült gólra váltanunk, amivel megnyertük ezt a hihetetlenül nehéz mérkőzést. Nem játszottunk most olyan jól, mint a DEAC ellen, de így is sikerült megszereznünk a három pontot. Sok munka vár még ránk, amiket edzéseken gyakorlunk, a pályán is meg kell valósítanunk. Az biztató a jövőre nézve, hogy helyzeteinkkel jól sáfárkodunk. Egy kis hiányérzet maradt bennem, azt hittem, a városi derbi megnyerése után felszakad egy gát, felszabadultabban játszanak majd a srácok. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!