DSC-SI U17: Az első félidőben lezárták a mérkőzést

A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola fiataljai magabiztos győzelmet arattak a Tiszaújváros gárdája ellen a 8. fordulóban.

0

20150313112149_sport-foci-gol-labda-bankracio_642x369_cover-8-300x172 DSC-SI U17: Az első félidőben lezárták a mérkőzést

A FILO elleni vereséget követően javítani szerettek volna mérlegükön a sportiskolások, mely cél eléréséhez a Tiszaújvároson keresztül vezetett az út. Már az első percekben tudatosították ellenfelükkel, ezen a találkozón Debrecenben maradnak a pontok. Nagy lendülettel vetették magukat a küzdelembe fiataljaink, próbálták nyomás alá helyezni ellenfelüket. A 10. percben Nagy Ákos révén sikerült megszerezni a vezetést, majd bő félórányi játék után Sipos Dániel duplázta meg az előnyt. A félidő vége előtt megszületett a harmadik debreceni találat, Puskás gólja egyben azt is jelentette, hogy lényegében már ekkor eldőlt a mérkőzés. A második játékrészben próbálkoztak a szépítéssel a vendégek, de kevés sikerrel, nem tudták megbontani a kék-sárgák védelmét. Csapatunk magabiztosan őrizte előnyét, ráadásul tovább nyílt az olló, miután Sipos Dani megszerezte saját második, csapata negyedik találatát. Győzelmének köszönhetően a debreceni fiatalok megelőzték a táblázaton a Tiszafüredet, felléptek a 8. helyre.

Szép volt srácok!

DSC-SI – Tiszafüred: 4:0 (3:0)

DSC-SI: Liptai, Mátyás (Borbély 66’), Gyarmati (Nagy Sz. 66’), Sipos D., Bagi (Lukács 56’), Puskás, Sipos Z., Pál, Tébold, Nagy Á.

Gólszerzők: Nagy Á. 10’, Sipos D. 32’, 73’, Puskás 40’

KZT