DSC-SI U17: Legyőzték a városi riválist

Harmadik tavaszi mérkőzésükön először tudtak győzni a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola utánpótlás labdarúgói.

0

Football-Law-1920x1080-1024x576-1024x576-300x169 DSC-SI U17: Legyőzték a városi riválist

A tabella negyedik helyén álló Loki Focisuli együttesét fogadták szombaton a sportiskolások a regionális bajnokság 14. fordulójában. Az előző két mérkőzésükhöz hasonlóan ezúttal is Rákos Csaba tanítványai szerezték meg a vezetést a találkozón, de míg a Tarpa ellen vereség, a Mátészalka ellen pedig döntetlen lett a vége, most győzni tudott a kék-sárga alakulat.

Már az ötödik percben vezettek a hazaiak, Puskás juttatta a vendégek hálójába a labdát. Egészen a találkozó 60. percéig minden simán ment, Vadon és Bagi góljaival már háromgólos előnybe kerültek a hazaiak. Negyedórával a lefújás előtt azonban Valentin jóvoltából szépített a piros-fehér gárda, sőt az utolsó percekben Csikós 3-2-re kozmetikázta az eredményt, amely ezek a hátralévő percekben már nem változott, így végül egygólos különbséggel nyerte a DSI a városi derbit.

DSC-SI – Loki Focisuli: 3-2 (2-0)

DSC-SI: Liptai, Gyarmati (Lukács 46’), Sipos D. (Zsombik 46’), Sipos Z. (Tébold 46’), Borbély, Vadon (Bodnár 51’), Nagy Sz., Bagi (Tar 70’), Puskás, Nagy Á., Cserngeri

Edző: Rákos Csaba

Loki Focisuli: Széles, Kovács (Molcsányi 53’), Tassonyi (Szabó 53’), Bordás, Valentin, Vietorisz (Kiss 41’), Valentin, Lakatos, Csikós, Jaczó (Törőcsik 53’), Kis

Edző: Gyarmati Zoltán

Gólszerzők: Puskás 5’, Vadon 30’, Bagi 59’ ill. Valentin 84’, Csikós 90’

Rákos Csaba: Mérkőzésről mérkőzésre jobban játszott a csapat, és most végre ez az eredményben is megmutatkozott. Megint vezettünk, de most sikeresen tartottuk meg az előnyünk. Bízom benne, hogy ez a Loki Focisuli elleni presztízs győzelem lendületet ad a csapatnak ahhoz, hogy megkezdjük a felzárkózást az élmezőnyhöz. Legközelebb a DEAC ellen játszunk, szóval szüksége is lesz önbizalomra a játékosoknak. Ez a társaság többre hivatott, mint ahogy jelenleg a tabellán áll.

U.Á.