DSC-SI U17: Sok volt a háromgólos előny

Korosztályos együttesünk a Tarpa otthonában szenvedett egygólos vereséget.

0

IMG_2418-300x171 DSC-SI U17: Sok volt a háromgólos előny

Fotó: Rizány Zsolt

Egy öngól következtében már a harmadik percben hátrányba került Jankovics Sándor együttese, ráadásul ez a hátrány a 24. percre háromgólosra nőtt. Az első félidőben Papp Péter szépített, visszajöttek a meccsbe a sportiskolások. Szünetben rendezték a sorokat, több ígéretes támadást vezettek, de a helyzetek közül csak egyet tudtak Papp Patrik révég gólra váltani. Hiába tettek meg mindent, hogy fordítsanak, vagy legalább az egyik pontot megmentsék, újabb találat már nem született a mérkőzés végéig.

Tarpa – DSC-SI: 3:2 (3:1)

DSC-SI: Meszesán, Dihen, Udvarhelyi (Szabó 65’), Németh, Papp P., Borsi, Zubora, Berki, Bacsa (Zsombik 46’), Tóth M., Nagy Á. (Cserős 86’)

Edző: Jankovics Sándor

Gólszerzők: Papp P. 32’, Szabó 68’

Jankovics Sándor: Rosszul kezdődött a mérkőzés számunkra, hamar háromgólos hátrányba kerültünk, de még az első félidőben tudtunk szépíteni. Szünetben kicsit rendeztük a sorokat és a második játékrészben felvettük a versenyt a Tarpával, sikerült egy gólra felzárkóznunk. Volt még több helyzetünk, de nem volt benne a meccsben, hogy kiegyenlítsünk, túl sok volt a hátrányunk, ma ennyivel jobb volt ellenfelünk. Az első félidei játékának köszönhetően megérdemelten szerezte meg a három pontot a Tarpa, viszont a második 45 perc teljesítményéért minden elismerésem a fiúknak. Dolgozunk tovább, a következő fordulóban, a Loki Focisuli ellen próbálunk javítani.