DSC-SI U17: Sorozatban negyedik mérkőzésüket nyerték a fiatalok

Kiváló játékkal nyert korosztályos csapatunk a Mátészalka ellen.

0

IMG_4305-300x200 DSC-SI U17: Sorozatban negyedik mérkőzésüket nyerték a fiatalok

Fotó: Rizán Zsolt

Jankovics Sándor tanítványai az egész mérkőzésen szervezetten, lendületesen és látványosan futballoztak. Már az 5. percben megszerezték a vezetést, amit néhány minutum múlva megdupláztak, majd megtripláztak. Szünet után is fölényben játszottak a sportiskolások, de a 64. percben Borsi megkapta második sárgáját, ezért emberhátrányba kerültek. Ezt próbálták kihasználni a vendégek, sikerült is szépíteniük, de szinte azonnal válaszoltak a gólra a fiúk.

Kiváló játékkal megérdemelten szerezték meg a három pontot Jankovics Sándor fiai.

Szép volt srácok!

DSC-SI – Mátészalka: 4:1 (3:0)

DSC-SI: Meszesán, Dihen (Szabó 88’), Németh (Zsombik 60’), Udvarhelyi (Nagy Á. 49’), Zsoldos, Papp P., Borsi, Zubora, Berki (Rizán 60’), Bacsa, Tóth M.

Edző: Jankovics Sándor

Gólszerzők: Varga 5’ (öngól), Zsoldos 10’, Papp P. 18’, Nagy Á. 18’

Kiállítva: Borsi 64’

Jankovics Sándor: Nagy bravúrt hajtottunk végre azzal, hogy 4:1-re le tudtuk győzni a Mátészalkát. Parádés első félidőt produkáltunk. Talán a Balmazújváros ellen játszottunk ilyen erőszakosan és gólra törően, pillanatok alatt el tudtuk dönteni a mérkőzést ebben a játékrészben. Sikerült már az első percekben megszereznünk a vezetést, feltolt védekezésünknek köszönhetően szinte minden támadásunkat helyzetekkel tudtunk befejezni, melyekből kettőt kihasználtunk. A második félidőben emberhátrányba kerültünk, miután Borsit második sárgával jogosan kiállította a játékvezető, ezért kicsit átszerveztem a csapatot. Ellenfelünk megpróbált nyomás alá helyezni minket, az utolsó percekben kaptunk egy elkerülhető gólt, de erre is tudtunk válaszolni. Egy jó képességű Mátészalkát sikerült legyőznünk, remek első félidő után a másodikban megmutatták a fiúk, hogy emberhátrányban is eredményesek tudunk lenni. Minden elismerésem a csapaté, gratulálok a játékosoknak. Többször bíráltam a játékvezetést, de ezen a mérkőzésen hiba nélkül tevékenykedtek.