DSC-SI U19: Felőrölték ellenfelüket

Jankovics Sándor tanítványai hozták a kötelezőt, magabiztosan gyűjtötték be a három pontot a Tiszafüred elleni találkozón.

0

IMG_8193-1-300x200 DSC-SI U19: Felőrölték ellenfelüketFotó: Rizán Zsolt

A FILO ellen javította korosztályos csapatunk az Oros elleni botlást, melyet követően hazai pályán szerették volna megszerezni harmadik győzelmüket a sportiskolás fiatalok. Ez valahol el is volt várható a kék-sárgáktól, a nyeretlen Tiszafüred ellen kötelezően be kellett gyűjteniük a három pontot.

Az első félidőben még tartották magukat a vendégek, de úgy is fogalmazhatnánk, a debreceniek helyzeteiket nem mindig tudták gólra váltani, csak két lehetőségből sikerült betalálniuk. Szünet után egyre nehezebben bírta a nyomást a Tiszafüred, a fáradtság jelei is megjelentek a játékosokon, cserék híján viszont nem tudta frissíteni csapatát a vendégek edzője. Fokozatosan felőrölte ellenfelét Jankovics Sándor együttese, a 72. perctől beindult a gólgyártás. A felszabadult, jó játéknak végül 11 találat lett a végeredménye.

Szép volt srácok!

DSC-SI – Tiszafüred: 11:0 (2:0)

DSC-SI: Meszesán, Németh, Borsi, Papp P., Simon, Zubora (Rizán 66’), Nemes, Berki (Bacsa 66’), Pék (Brázda 66’), Papp L. (Virág 66’), Udvarhelyi (Láposi 46’)

Edző: Jankovics Sándor

Gólszerzők: Pék 6’, 44’, 46’, Borsi 53’, 77’, Brázda 72’, Németh 74’, Bacsa 76’, 85’, Simon 87’, 90’

KZT