DSC-SI U19: Fölényes győzelem az idei utolsó bajnokin

Cigándról hozták el a három pontot Selyem Nándor tanítványai a szezonzárón.

0

IMG_4463-300x200 DSC-SI U19: Fölényes győzelem az idei utolsó bajnokinFotó: Rizán Zsolt

Az egész mérkőzésen fölényben játszott korosztályos együttesünk, egy percig nem volt kérdés, megnyerik a mérkőzést. Már az első 45 percben ötször vették be a Cigánd kapuját, de a helyzetek alapján ez a szám akár duplája is lehetett volna. Szünet után gyors gólváltással folytatódott a mérkőzés, majd ismét kétszer voltak eredményesek a sportiskolások. A nagy előny birtokában elkezdtek könnyelműsködni a fiúk, már nem figyeltek oda a védekezésre, ezt ki is használták a vendégek és szépítettek. Ezzel el is lőtte összes puskaporát a Cigánd, a debrecenieknek viszont volt még egy tölténye az utolsó percben és kialakult a 9:3-as végeredmény.

Szép volt srácok!

Cigánd – DSC-SI: 3:9 (0:5)

DSC-SI: Ésik, Prokisch, Kocsis, Gál (Németi 61’), Nagy I. (Furó 46’), Nagy D. (Tamás 68’), Spitzmüller, Simon, Sándor, Sallai, Galla

Edző: Selyem Nándor

Gólszerzők: Spitzmüller 1’, 41’, Prokisch 14’, Kocsis 22’, Galla 29’, 56’, Nagy D. 47’, Sallai 61’, Tamás 89’

Selyem Nándor: Betegség miatt többen hiányoztak, így nem tudtunk teljes kerettel elutazni Cigándra. Nem volt egy súlycsoportban a két gárda, már az első ötgólos előnyre tettünk szert, itt már le is zártuk a mérkőzést. A nagy előny birtokában már nem koncentráltunk eléggé, nem fociztunk annyira lendületesen, mint az első 45 percben. Ellenfelünk is szerzett három gólt, de nem volt kérdéses a győzelmünk. Jóval nagyobb arányban is nyerhettünk volna, ha a rengeteg helyzetünket nagyobb hatásfokkal értékesítjük. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!