DSC-SI U19: Harcias győzelem Nyíregyházán

Nyíregyházán vendégszerepeltek a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola labdarúgói a regionális bajnokság hétvégi fordulójában.

0

lead_560w-11-300x225 DSC-SI U19: Harcias győzelem Nyíregyházán

Az a Filo SE fogadta Jankovics Sándor együttesét vasárnap délután, amelyet ősszel 4-1-re legyőzött a debreceni alakulat. A Sportiskola növendékei majdnem lekopírozták tavalyi eredményüket. Gyors gólokkal kezdték a találkozót a hajdúságiak, előbb egy kapu előtti tömegjelenetnél az ellenfél védőjéről, majd a félidő közepén már Spitzmüller Levente lábáról került a kapuba a labda. A kétgólos vezetés birtokában átengedte a területet a hazaiak számára a DSI, hogy a labdát megszerezve kontratámadásokat vezethessenek.

A második játékrészben egy kapushiba után visszajött a meccsbe a Filo, de Jankovics Sándor jól nyúlt bele a mérkőzésbe, hiszen a csereként pályára lépő Tar Zoltán eldöntötte a találkozó sorsát. Spitmüller még ugyan kiharcolt egy büntetőt, de azt értékesíteni már nem tudta, 3-1-re nyert idegenben a Sportiskola együttese.

Filo SE – DSC-SI 1-3 (0-2)

 DSC-SI: Meszesán, Németh (Tóth 73’), Papp P., Spitzmüller, Zsoldos, Zubora, Nemes (Virág 69’), Berki, Bacsa, Pék (Tar 59’), Papp L.

Vezetőedző: Jankovics Sándor

Gólszerzők: Peres (öngól) 9’, Spitzmüller 21’, Tar 83’

Jankovics Sándor: Újfent egy nagyon harcias és jó mérkőzést játszottunk a Filóval. A gyors vezetés után kontrákra rendezkedtünk be, amelyekből életveszélyes ellentámadásokat tudtunk vezetni. A kapushiba utáni gól visszahozta őket a meccsbe, de aztán sikerült eldöntenünk a három pont sorsát. Mindenki odatette magát, szinte nem volt gyenge pontunk ma.

U.Á.