DSC-SI U19: Javították a hétvégi botlást a Jankovics-tanítványok

A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola korosztályos együttese kedden pótolta az 5. fordulóból elhalasztott mérkőzését.

0

labdarugas05-12-300x225 DSC-SI U19: Javították a hétvégi botlást a Jankovics-tanítványok

Jankovics Sándor együttese nem várt, nagyarányú vereségbe szaladt bele hétvégén, a Balmazújvárossal szemben 7:2-re maradtak alul. Nem volt sok idő rendezni a sorokat, hiszen kedden újabb megmérettetés várt a sportiskolásokra, akik a Karcag gárdája ellen pótolták az 5. fordulóból elhalasztott mérkőzésüket.

Az első félidőben nem találtak fogást egymáson a csapatok, bár helyzet mindkét oldalon adódott, gólokat nem lehetett feljegyezni. Jankovics Sándor több helyen változtatott szünetben csapatán, mely meg is hozta a várt eredményt. Az 52. percben Papp Levente megszerezte a vezetést a kék-sárgáknak, de a Karcag 10 minutum múlva ledolgozta a hátrányt. Sokáig nem örülhettek egyenlítő találatuknak a vendégek, a 67. percben Nagy Ákos ismét a debrecenieket juttatta vezetéshez, mely előny meg is tartottak a sportiskolások a mérkőzés végéig.

Szép volt srácok!

DSC-SI – Karcag: 2:1 (0:0)

DSC-SI: Liptai, Arday (Bacsa 56’), Németh (Puskás 46’), Borsi (Nagy Á. 46’), Papp P. (Berki 46’), Simon, Zubora, Nemes (Borbély 46’), Pék (Brázda 82’), Papp L., Udvarhelyi

Edző: Jankovics Sándor

Gólszerzők: Papp L. 52’, Nagy Á. 67’

KZT