DVSC: egyszer itthon, kétszer idegenben

A DVSC labdarúgócsapatára még három forduló vár az OTP Bank Ligában.

0

dsc_0276_custom_-300x200 DVSC: egyszer itthon, kétszer idegenben

Szombaton délután öt órától megyei rangadóra kerül sor Balmazújvároson, melyre a DVSC szurkolói kártyával rendelkezők elővételben a www.meccsjegy.mlsz.huweboldalon és a Ticket Express jegyirodáiban válthatják meg belépőiket a korlátozott számú vendégszektorba. Ha a rangadó napjára marad még jegy, azt 16 órától lehet az újvárosi vendégpénztárakban megvásárolni.

A Loki ezt követően május 27-én, vasárnap délután öt órától játssza utolsó hazai bajnoki mérkőzését a szezonban. Ekkor ismét a Puskás Akadémia csapata érkezik a Nagyerdei Stadionba, amely alig egy hete a DVSC-t kiverve jutott a Magyar Kupa döntőjébe. Itt a visszavágás lehetősége, a bajnokságban nagyon sokat jelenthet a három pont begyűjtése, hisz a bajnoki bronzéremért a Honvéd, a Paks és az Újpest csapataival kell megküzdenie a Debrecennek.

A felcsútiak elleni hazai bajnokira már május 16-án, szerdán 10 órától megkezdődik a jegyárusítás elővételben online a www.nagyerdeistadion.hu weboldalon, személyesen pedig a DVSC ajándékboltban.

Hogy ki lesz a harmadik az OTP Bank Ligában, az minden bizonnyal június 2-án, az utolsó fordulóban dől el, amikor a Loki Újpestre látogat.