Edzőmeccsen döntetlen lett a vége

A Loki 1-1-es döntetlent ért el a Mezőkövesd elleni felkészülési találkozón.

1
1_30-300x185 Edzőmeccsen döntetlen lett a vége
A magyar válogatott szereplése miatt a hétvégén nem rendeznek bajnoki fordulót az OTP Bank Ligában, de együttesünk így sem maradt meccs nélkül, ugyanis péntek délelőtt Mezőkövesden játszott felkészülési találkozót.
Jól kezdtük a meccset, Bereczki révén már a 2. percben megszerezhettük volna a vezetést, de közeli fejese nem talált kaput. A 15. percben Jovanovic 5 méterről szerzett gólt, de a labdába beleért Tabakovic, így a játékvezető les miatt érvénytelenítette a találatot. Öt perccel később Bódi tekerését fogta a kapus, majd Bereczki lövése ment kapu mellé. A 37. percben második lehetőségéből megszerezte a vezetést a Mezőkövesd, miután Kosicky először bravúrral védett, a kipattanó azonban Novák Csanád elé került, aki az üres kapuba passzolt.
A második játékrészre teljes sort cserélt Herczeg András. Ezúttal is jól kezdtünk, az 50. percben csapatkapitányunk, Tőzsér Dániel 25 méterről eleresztett bombájával ki is egyenlítettünk. Néhány perccel később Takács pöccintette el a labdát a kifutó Dombó mellett, de próbálkozása centiméterekkel a bal kapufa mellé gurult. A 60. percben Könyves egy szép lövőcsel után lőtt, a mezőkövesdi kapus védett, majd egy védelmi hiba után Takács került ismét ordító helyzetbe, de a hazai hálóőrről szögletre pattant a labda.
A kellemes időben rendezett összecsapás újabb gólt már nem hozott, 1-1-es döntetlennel zártak a felek.
 
Edzőmeccs
Mezőkövesd-Zsóry – DVSC 1–1 (1-0)  
 
Mezőkövesd. Vezette: Kátai.
Mezőkövesd: Tarczy – Földi (Lázár, 30.), Pillár, Fótyik, Baracskai – Onana, Varjas Z. (Drazic, 30.), Oláh, Gohér, Varjas L. (Misák, 30.), Novák. 60. perctől: Dombó – Lázár, Hudák, Katanec, Vadnai – Iszlai, Mlinar – Cseri, Bognár, Misar – Drazic
DVSC: I. félidő: Kosicky – Bényei, Mészáros N., Szatmári, Barna – Bereczki, Jovanovic, Filip, Bódi – Tisza, Tabakovic. II. félidő: Nagy S. – Kuti, Kinyik, Újvárosi, Kusnyír – Nagy K. (Zsóri, 89.), Tőzsér, Szekulics, Bíró – Takács, Könyves
Gól: 1-0 Novák (37.), 1-1 Tőzsér (50.)