Egyre több vállalkozás áll a debreceni sport mellé

Ötéves szponzori megállapodást jelentett be a Trade&Event és a DVSC SCHAEFFLER a pénteki, KIsvárda elleni bajnoki mérkőzést megelőzően.

0

DSC3417-300x200 Egyre több vállalkozás áll a debreceni sport melléFotók: Kovács Péter

Mielőtt a DVSC SCHAEFFLER–Kisvárda mérkőzéssel megkezdte volna szereplését az új szezonban a debreceni női kézicsapat, több szempontból is fontos bejelentéssel szolgáltak a klubvezetők. A klub öt évre meghosszabbította szponzori szerződését a debreceni székhelyű Trade&Event Kft.-vel, hasonlóan hosszú távú együttműködésre pedig csak elvétve akad példa a sportvilágban. Ábrók Zsolt, a DVSC ügyvezetője elárulta, öt esztendővel ezelőtt kicsiben kezdődött a felek partneri kapcsolata, amelynek sikerességét jól mutatja, hogy a cég elkötelezett támogatója maradt a klubnak.

„Korábban mindig évről évre hosszabbítottuk meg a megállapodást, ám mivel kölcsönösen elégedettek voltunk egymás tevékenységével, úgy döntöttünk, ezúttal hosszabb távra tervezünk – erősítette meg Berettyán Péter, a Trade&Event ügyvezetője. – Az új szerződés egyfajta biztonságot, kiszámíthatóságot ad a klubnak. Az elkötelezettségünk ugyanakkor nem újkeletű, s bízom benne, hogy a páratlan időtartamú szerződéshosszabbítás további támogatókat vonz a DVSC mellé.”

„Mindig nagy öröm számomra, amikor a Loki-család bővüléséről számolhatok be – vette át a szót Papp László, Debrecen polgármestere. – A város részéről egy olyan szervezet létrehozásán dolgozunk, amely kellő elismerést biztosít azon vállalkozások számára, amelyek képesek és hajlandók támogatást biztosítani a debreceni sportnak. Immár nem csak a városvezetésre számíthatnak a helyi sportklubok, megmozdultak a debreceni vállalkozások is, s bízunk benne, hogy a támogatók száma folyamatosan gyarapodni fog.”

DSC3492-300x200 Egyre több vállalkozás áll a debreceni sport mellé

A sajtóesemény keretein belül az elmúlt hetekben zajló tanszergyűjtés zárásaként adták át a felajánlásokat a debreceni Karitatív Testület munkatársainak. A BT és a DVSC közös kezdeményezésének célja, hogy a rászoruló, gyermekotthonban nevelkedő fiatalok tanévkezdését segítse.

P.G.