Erőtlen játék vereséget eredményezett

Pont nélkül tért haza egyetemi csapatunk Füzesgyarmatról.

0

5b9558aac2800-300x199 Erőtlen játék vereséget eredményezett

Fotó:deac.hu

A DEAC győzelemmel zárta az előző fordulót, emberhátrányban is megszerezték a három pontot Sáfár László tanítványai. A hatodik helyen álló Füzesgyarmat várt a mai játéknapon egyetemistáinkra, nehéznek ígérkezett a mérkőzés.

Az első félidő a hazaiakról szólt, végig fölényben játszottak, akár el is dönthették volna a mérkőzést, de megúsztuk egy kapott góllal. Hiányzott csapatunk játékából az erő, a támadási kísérleteket már csírájában elfojtották a hazaiak.

Szünet után valamivel élénkebben futballozott együttesünk, az előrejátékban is javultak, de a Füzesgyarmat a tizenhatosa előtt megakadályozott minden kísérletet, még lehetőség se volt helyzetbe kerülni.

Összességében megérdemelten nyerte meg a mérkőzést a hazai csapat, a végeredmény egyetemistáinkra nézve hízelgő.

Füzesgyarmat – DEAC: 1:0 (1:0)

DEAC: Csúri, Ramos (Balogh 65’), Nagy Z., Karikás, Kerekes (Lénárt 69’), Spitzmüller, Máté, Kiss L., Sidibe, Nagy R. (Csörgő 79’), Virág

Edző: Sáfár László

Sáfár László: Örülhetünk, hogy az első félidőt csak egy góllal úsztuk meg, nagy fölényben játszott ellenfelünk, agresszívan letámadott minket. A játékunkban nem volt átütőerő, enerváltan futballoztunk. A második félidő már kicsit kiegyenlítettebb lett, középpályánk stabilabbá vált, de nem tudtunk labdaszerzések után átmenni támadásba, hiába jutottunk el a tizenhatosig, minden próbálkozást meghiúsított ellenfelünk. A végén már csak abban bíztunk, hátha lesz egy megpattanó labda, vagy szabadrúgás, amiből egyenlíthetünk. De azt kell mondjam, ezen a mérkőzésen ellenfelünk jobb volt nálunk.