Értékes pont a Honvéd otthonában

U15-ös csapatunk Kispesten lépett pályára az ősz utolsó mérkőzésén.

0

u15-1-300x200 Értékes pont a Honvéd otthonában

Szűcs János együttese az egész mérkőzésen szervezetten, nagyon jól játszott, egyenrangú ellenfele volt a jó erőkből álló Honvédnak. A védőmunkát külön ki kell emelni, felnőtt együttesekre jellemző határozott csapatmunkával tartották távol ellenfelüket a kaputól. Labdaszerzések után több veszélyes támadást vezettek, amikből könnyen gólt szerezhettek volna. Kiváló teljesítményüknek köszönhetően, értékes egy pontot szereztek, ezzel már sorozatban kilencedik alkalommal nem találtak legyőzőre.

Szép volt srácok!

Honvéd MFA – DVSC-DLA: 0:0

DVSC-DLA: Tömöri, Sipos, Tóth B., Karmacsi (Harcsa 57’), Krajcsovics, Kuszkó, Lázók, Kovács, Székelyhidi, Hegedűs, Lénárt

Edző: Szűcs János

Szűcs János: Előzetesen egy nagyon nehéz mérkőzésre számítottam, ami be is igazolódott, hiszen a Honvéd csapatában 8-9 korosztályos válogatott szerepel, az eredményeiket látva, nagyarányú győzelmeket arattak. Egyértelmű volt, hogy végig szervezetten kell védekeznünk, amit a fiúk meg is valósítottak, ellenfelünk nem is tudott a kapunk elé kerülni. Rengeteget dolgoztunk, veszélyes kontrákból inkább nekünk voltak helyzeteink, ha jobban koncentrálunk, gólt, gólokat szerezhettünk volna. Az igazsághoz az is hozzá tartozik, az utolsó percben volt a Honvédnak egy hatalmas helyzete, de Tömöri Martin nagy bravúrral védett. A mérkőzés bebizonyította, jobb erőkből álló együttesek ellen jó csapatmunkával, szervezettséggel, akarattal lehet ellensúlyozni a különbségeket. Minden elismerésem a játékosoké, gratulálok a jó játékhoz.