Extraligás csapatot győztek le az Eötvös-lányok a bajnoki nyitányon

0

jaszbereny-elleni-300x200 Extraligás csapatot győztek le az Eötvös-lányok a bajnoki nyitányon

Mint arról hírt adtunk az egyesület összes csapata veretlenül áll minden utánpótlás bajnokságban és minden korosztályban vezetik a tabellákat. A felnőttek is szerették volna ezt a szép sorozatot folytatni, de nem volt könnyű dolguk, hiszen egyrészt a tavaly még extraligában szereplő Jászberényi Röplabda Club volt az ellenfelük, másrészt nem tud hol edzeni a csapat.

Az első szettben magához ragadta a kezdeményezést a jászsági együttes, a hazaiak több hibát vétettek, így vendégsikerrel indult a mérkőzés.

A második játszmában kezdtek magukra találni Tóth Kingáék és főleg Vaida Beáta ponterősségének köszönhetően kiegyenlítettek.

A harmadik játékrészben örömjátékot mutatott be a hazai alakulat. Feljavultak a nyitásfogadások és több centertámadás is eredményes volt.

A negyedik etapban 19:19-ig felváltva vezettek a csapatok, a DSZC-Eötvös DSE Derecske feladója sérülten játszott és izgalmas végjáték után sikerült bravúros győzelmet aratni. Így Béni Kittiék hősiesen küzdve, 0:1-ről fordítottak a tavaly még extraligás Jászberény ellen.

Az NB I-es felnőtt csapat legközelebb október 17-én 18 órától a Budaörs ellen folytatja a pontvadászatot. Aki szeretné megtekinteni a Jászberény elleni mérkőzést, az az Eötvös DSE Youtube-csatornáján vagy a következő linken megteheti:

https://www.youtube.com/watch?v=JdY0gfxfUF0&ab_channel=E%C3%B6tv%C3%B6sDSEdebrecenir%C3%B6plabdacsapat

Szép volt lányok!