Fájó vereség Győrben

A hétközi mérkőzésen nem szerzett pontot U15-ös csapatunk.

0

u15-4-300x188 Fájó vereség Győrben

Jól kezdett Németi János együttese, a támadásaik többségében benne volt a gólszerzés lehetősége, viszont még a legnagyobb ziccerek is kihasználatlanul maradtak. Ha a helyzetek felét értékesítik, 3-4 gólos előnnyel zárhatták volna ezt a játékrészt.

Fordulás után még volt néhány debreceni támadás, aztán az 59. percben, mindenki meglepetésére a játékvezető megajándékozta a hazaiakat egy büntetővel. Előnybe került az ETO. A játékosokon érezhető volt a fáradtság, ami nem csoda, hisz ma hajnalban indultak Győrbe, egysíkúvá vált a játékuk. A gondokat tetézte Ecsegi fegyelmezetlensége, kapusunkat szövegelésért leküldte a pályáról a bíró. Ezzel el is dőlt a mérkőzés, csapatunk pont nélkül utazik haza.

Azért fájó ez a vereség, mert így az üldöző Puskástól csak két pont a távolság, akik szintén a második helyre pályáznak.

ETO FC Győr – DVSC-DLA: 1:0 (0:0)

DVSC-DLA: Ecsegi, Baranyai, Pinte (Tóth Á. 73’), Kovács (Gellén 66’), Mucsányi, Zahuczky (Sándor 66’), Farkas, Bernád (Szabó 76’), Talpalló, Réti, Perevuznik

Edző: Németi János

Nemeti_Janos_k-2 Fájó vereség Győrben Németi János: Nagyon sok volt a hiányzónk, ketten a válogatottban szerepelnek, öten sérültek és ezek nagyban megnehezítették a dolgom. Ettől függetlenül, akár az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, ha számtalan helyzetünk, ziccerünk egy részét értékesítjük. A második félidőben monotonná vált a játékunk, ráadásul egy érthetetlen bírói ítélet büntetőt eredményezett, amiből megszerezte győztes találatát a Győr. Később emberhátrányba is kerültünk, szövegért a kapusunkat leküldte a pályáról a játékvezető. Az emberhátrány meglátszott a játékunkon, nem tudtunk még helyzetet sem kialakítani. Sajnálom a Győrben hagyott három pontot, mert így nagyon kiélezett lesz a bajnokság vége, a hátralévő három mérkőzésen már nem fér bele egyetlen botlás sem.