Foghíjasan, cserék nélkül nehéz nyerni

A DSC-SI U19-es csapata pont nélkül tért haza Nyíregyházáról.

0

                                                     3285-1-300x225 Foghíjasan, cserék nélkül nehéz nyerniFotó:debrecenisportiskola.hu

A sok hiányzó miatt, erősen tartalékosan, csere nélkül állt ki a mérkőzésre Selyem Nándor együttese. A hazaiak góllal nyitották a mérkőzést, már a 3. percben megszerezték a vezetést. A debreceniek többször labdát veszítettek saját kapujuk előtt, ezt ki is használták a nyírségiek és növelték előnyüket.

Fordulás után felcsillant a remény, Puskás a kezdés után azonnal szépített. Volt pár lehetősége a Sportiskolának, de a rossz védekezést újra gólokkal büntette a hazai csapat és megnyerte a mérkőzést.

FILO SE – DSC-SI: 4:1 (2:0)

DSC-SI: Somogyi, Lengyel, Szabó B., Botos, Nemes, Varga, Hajdu, Puskás, Kovács, Bégányi, Szabó J.

Edző: Selyem Nándor

Gólszerző: Puskás 46’

Selyem Nándor: Rengeteg problémával küzdünk, a mérkőzés előtti napon sorba jöttek a játékosoktól az üzenetek, amiben beteget jelentettek. Sérülések miatt is voltak hiányzóink, úgy tudtunk kiállni a mérkőzésre, hogy az U17-es csapatból kértem egy játékost. A teljes védelmünk hiányzott, így borítékolható volt a gyenge szereplés. A gondok ellenére próbáltunk győzelemre játszani, voltak lehetőségeink, igaz nem sok, de csak egyet tudtunk kihasználni. Sajnálom nagyon ezt a mérkőzést, mert verhető csapattól szenvedtünk vereséget és egy szép sorozat szakadt meg ezzel.