Folytatódott a győzelmi széria

Mindkét korosztályos csapatunk hozta a kötelezőt, folytatva ezzel idei jó szereplését.

0

letöltés-300x238 Folytatódott a győzelmi széria

Az influenzajárvány az ifiket és a serdülőket is alaposan megtizedelte, de mindkét gárda teljesítette az elvárást, bezsebelték a pontokat.

Győrvári Viktor lányai serdülőkkel kiegészülve végig magabiztosan és jól kézilabdáztak és nagyarányú győzelmet arattak a Csepel együttese ellen. Márián Blanka tanítványai viszont elmaradtak attól a teljesítménytől, amit megszokhattunk tőlük, a rossz védekezésük miatt sokáig a fővárosiak vezettek, de sikerült még az első félidőben kiegyenlíteni. Szünet után összekapták magukat a lányok és végül megnyerték a mérkőzést.

Szép volt lányok.

Női ifjúsági I. osztály

Győrvári Viktor: Sajnos az influenzajárvány minket sem kímélt, sokan kidőltek a sorból, illetve a diákolimpia sem múlt el nyomtalanul, elég foghíjasan tudtunk kiállni a mérkőzésre. Az öltözőben nyolc ifi játékos jelent meg, hozzájuk csatlakoztak négyen a serdülőcsapatból, különösen a belső posztokon fogytunk el. A nehézségek ellenére jól kézilabdáztunk, gyakorlatilag két beállóval játszottuk végig az első félidőt. Az ellenfél nyitott védekezéssel kezdett, így ez kedvezett nekünk, de felállt fal ellen sem voltak gondjaink. Mindenki jó teljesítményt nyújtott, a serdülők is jól szálltak be a mérkőzésbe és egy viszonylag jól játszó Csepelt sikerült magabiztosan legyőznünk.

DVSC Schaeffler – Csepel DSE: 43:29 (22:16)

Leány serdülő I. osztály

Márián Blanka: Nem kezdtük jól a mérkőzést, ennek egyik oka, hogy sokan voltak betegek, de nem lehet erre fogni, hogy nem nyújtottunk jó teljesítményt. Rosszul védekeztünk, nem volt megfelelő kapusteljesítmény. Vezetett is ellenfelünk, ettől görcsössé is vált a játékunk, de sikerült kiegyenlítenünk, megnyugodtunk, komolyabban vettük a meccset és a végére ötgólos előnnyel nyertük meg a találkozót. Biztos ott volt a fejekben tudat alatt, hogy az utolsó helyezett csapattal játszunk, de vannak náluk jól felkészített gyerekek. Meg kell tanulnunk, hogy a táblázat alján álló együttesek ellen is a maximumot kell nyújtani. A legfontosabb, hogy sikerült nyernünk, ez volt a tegnapi találkozó pozitívuma.

DVSC Schaeffler – Kézilabda Sportak. Bp.: 24:19 (11:11)