Gafouroglou Richárd: „még elszántabban, keményebben fogok dolgozni”

A Cigánd elleni edzőmérkőzésen pályára lépett a DVSC fiókcsapatának fiatal belső védője, a második félidőben az ő találatával sikerült egyenlíteni.

0

IMG_3059-300x184 Gafouroglou Richárd: „még elszántabban, keményebben fogok dolgozni”

– Nagyjából két hónapja már edzőmérkőzésen bemutatkozhattam az első csapatban, szintén a Cigánd ellen, természetesen nagyon vártam már a következő alkalmat, ami múlt héten meg is adatott. A második félidőben álltam be, úgy küldtek pályára, hogy nyugodtan, határozottan, minél pontosabban játsszak, figyeljek a tolódásokra. Úgy gondolom, ezeket többnyire sikerült megvalósítanom, a támadásokba is jól kapcsolódtam be, gólommal sikerült egyenlíteni. Az, hogy másodjára is megkaptam a lehetőséget, nagy erőt ad a folytatáshoz, még elszántabban, keményebben fogok dolgozni, illetve a kis Lokiban a bajnoki mérkőzéseken is olyan teljesítményt kell nyújtanom, hogy legközelebb is számítson rám a szakmai stáb. Célom, hogy minél magasabb szinten futballozzak, bekerüljek a DVSC felnőtt keretébe és meghatározó játékossá váljak. Van még miben fejlődnöm minden téren, főleg a fejjátékomon kell javítani, illetve minél többször bekapcsolódni a játékba – mondta a fiatal védő.

– Nem kezdtük jól a bajnokságot, volt egy kisiklásunk a Vámospércs ellen, de idejében jött ez a „pofon”, összekaptuk magunkat és sorra nyertük a mérkőzéseket, illetve volt még egy döntetlenünk, a rivális Böszörmény ellen. Voltak nehéz mérkőzéseink, de összességében jó teljesítményt nyújtottunk, eredményesek voltunk, vezetjük a tabellát. Az a célunk, hogy megnyerjük a bajnokságot és a következő idényben már az NB-III-ban játszunk – foglalta össze röviden a fiókcsapat őszi teljesítményét Gafouroglou.